Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Krowiszon Niemce FC Fatality
nowa Tactiek Defend
47% Balbezit 53%
19% Spel op eigen helft 81%
32 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.4 gemiddelde waardering 37.9
formidable Schieten poor
solid Passen average
good Verdedigen excellent


2e minuut.
Esson kopt de bal weg. Cavalete probeert de bal aan de voet te houden. Ngalo met een sublieme pass. Karik rent richting de bal. Karik draait met de bal, schiet en ... Zaharescu bokst de bal weg.

4e minuut.
Kovinjalo passt de bal met de wreef. Aiftincăi is nu in balbezit. Karik heeft problemen om de bal te vangen. Karik schiet op doel. Zaharescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Krowiszon Niemce - FC Fatality 1:0

10e minuut.
Tänavots verovert de bal door een tackle van achteren. Tänavots geeft een lange en hoge pass. Kovinjalo speelt de bal door. Aiftincăi bereikt de bal nog maar net als eerste. Aiftincăi schiet op doel. Zaharescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dziewoński rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ngalo zal de hoekschop nemen. Aiftincăi maakt een snoekduik en kopt de bal. Zaharescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Kovinjalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kovinjalo passt de bal zonder na te denken. Karik rent richting de bal. Karik draait met de bal, schiet en ... Zaharescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Krowiszon Niemce - FC Fatality 2:0

23e minuut.
Karik is nu in balbezit. Aiftincăi is nu in balbezit. Aiftincăi haalt uit met een fantastische trap. Karik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zaharescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Krowiszon Niemce - FC Fatality 3:0

24e minuut.
Ophaug rent richting de bal. Karik verovert de bal door een tackle van achteren. Tänavots onderschept slim de pass. Aiftincăi onderschept slim de pass. Aiftincăi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Marăndici is nu in balbezit. Hagi is nu in balbezit. Hagi met een sublieme pass. Karik rent richting de bal. Karik schiet op doel. Zaharescu bokst de bal weg. Aiftincăi rent richting de bal. Aiftincăi schiet op doel. Zaharescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Krowiszon Niemce - FC Fatality 4:0

27e minuut.
Cavalete probeert naar een medespeler te passen. Dziewoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Aiftincăi is nu in balbezit. Karik is nu in balbezit. Karik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Marăndici probeert de bal aan de voet te houden. Karik is nu in balbezit. Karik passt de bal in één keer door. Aiftincăi rent richting de bal. Aiftincăi haalt uit met een fantastische trap. Zaharescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ngalo zal de hoekschop nemen. Karik krijgt zijn hoofd ertegen. Zaharescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Krowiszon Niemce - FC Fatality 5:0

42e minuut.
Ngalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngalo passt de bal zonder na te denken. Karik bereikt de bal nog maar net als eerste. Karik schiet op doel. Emirović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Krowiszon Niemce - FC Fatality 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Krowiszon Niemce 21%, FC Fatality 79%.
Krowiszon Niemce - FC Fatality 6:0

54e minuut.
Emirović heeft problemen om de bal te vangen. Emirović geeft een lange en hoge pass. Ngalo geeft een hoge lob. Karik springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Krowiszon Niemce - FC Fatality 7:0

56e minuut.
Kovinjalo passt de bal in één keer door. Aiftincăi rent richting de bal. Aiftincăi passt de bal zonder na te denken. Karik is nu in balbezit. Karik schiet op doel. Zaharescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Hagi onderschept slim de pass. Hagi geeft een lange en hoge pass. Daar is Emirović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karik rent richting de bal. Karik draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Kovinjalo met een sublieme pass. Daar is Marăndici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marăndici geeft een lange en hoge pass. Aiftincăi bereikt de bal nog maar net als eerste. Aiftincăi schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Krowiszon Niemce - FC Fatality 8:0

61e minuut.
Noverraz komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Marăndici onderschept slim de pass. Marăndici passt de bal zonder na te denken. Kovinjalo probeert naar een medespeler te passen. Karik rent richting de bal. Karik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Hagi probeert de bal met de borst te controleren. Hagi speelt de bal door. Karik is nu in balbezit. Karik schiet op doel. Zaharescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Krowiszon Niemce - FC Fatality 9:0

73e minuut.
Minjiang komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Marăndici speelt de bal door. Karik is nu in balbezit. Ngalo is nu in balbezit. Ngalo draait met de bal, schiet en ... Acer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Krowiszon Niemce - FC Fatality 10:0

81e minuut.
Ngalo geeft een lange en hoge pass. Funar bereikt de bal nog maar net als eerste. Karik verovert de bal door een tackle van achteren. Karik haalt uit met een fantastische trap. Zaharescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Krowiszon Niemce - FC Fatality 11:0

83e minuut.
Trinca geeft de bal voor. Kovinjalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kovinjalo speelt de bal door. Karik bereikt de bal nog maar net als eerste. Karik schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Krowiszon Niemce - FC Fatality 12:0

88e minuut.
Yanek bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanek geeft een hoge lob. Karik kopt de bal weg. Klungelig pakt Minjiang de bal. Minjiang schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Krowiszon Niemce 16%, FC Fatality 84%.
Krowiszon Niemce - FC Fatality 12:0