Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
K.S.Z Zakopane Destroyers-tg
352 Tactiek 4
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
2 Doelpogingen 24
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
32.6 gemiddelde waardering 50.1
average Schieten excellent
average Passen very good
adequate Verdedigen adequate


6e minuut.
Suurbier rent richting de bal. Suurbier heeft problemen om de bal te vangen. Suurbier probeert naar een medespeler te passen. Vojnarovski is nu in balbezit. Vojnarovski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Suurbier met een sublieme pass. Graziano rent richting de bal. Graziano passt de bal zonder na te denken. Vojnarovski rent richting de bal. Vojnarovski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Abai trapt de bal weg. Rančić kopt de bal weg. Suurbier bereikt de bal nog maar net als eerste. Suurbier geeft een hoge lob. Vojnarovski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Monk geeft de bal voor. Suurbier bereikt de bal nog maar net als eerste. Suurbier geeft de bal voor. Vojnarovski is nu in balbezit. Vojnarovski schiet op doel. Abai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Graziano bereikt de bal nog maar net als eerste. Graziano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.Z Zakopane - Destroyers-tg 0:1

23e minuut.
Mączyński kopt de bal weg. Gallen speelt de bal door. Daar is Gajtani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ventrice bereikt de bal nog maar net als eerste. Ventrice schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Graziano bereikt de bal nog maar net als eerste. Graziano met een sublieme pass. Rančić bereikt de bal nog maar net als eerste. Graziano rent richting de bal. Graziano draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Rančić kopt de bal weg. Meoli is nu in balbezit. Meoli met een sublieme pass. Vojnarovski rent richting de bal. Vojnarovski draait met de bal, schiet en ... Abai bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.Z Zakopane - Destroyers-tg 0:2

31e minuut.
Suurbier met een snelle inworp. Mączyński is nu in balbezit. Rančić verovert de bal door een tackle van achteren. Rančić geeft een lange en hoge pass. Vojnarovski maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Caxaría geeft de bal voor. Meoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Meoli passt de bal met de wreef. Vojnarovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Vojnarovski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Graziano is nu in balbezit. Graziano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.Z Zakopane - Destroyers-tg 0:3

37e minuut.
Krauze speelt de bal door. Kopaczewski rent richting de bal. Suurbier tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Suurbier krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S.Z Zakopane 52%, Destroyers-tg 48%.
K.S.Z Zakopane - Destroyers-tg 0:3

47e minuut.
Konowrocki rent richting de bal. Suurbier onderschept slim de pass. Suurbier geeft een lange en hoge pass. Vojnarovski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.Z Zakopane - Destroyers-tg 0:4

61e minuut.
Konowrocki geeft een lange en hoge pass. Inworp. Suurbier met de inworp. Graziano rent richting de bal. Graziano schiet op doel. Abai bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.Z Zakopane - Destroyers-tg 0:5

64e minuut.
Monk kopt de bal weg. Konowrocki probeert de bal met de borst te controleren. Suurbier probeert naar een medespeler te passen. Graziano is nu in balbezit. Graziano draait met de bal, schiet en ... Abai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Daar is Tunchev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meoli speelt de bal door. Rančić met een sublieme pass. Vojnarovski rent richting de bal. Vojnarovski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Gajtani speelt de bal door. Meoli probeert naar een medespeler te passen. Graziano bereikt de bal nog maar net als eerste. Graziano haalt uit met een fantastische trap. Abai probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Suurbier geeft de bal voor. Tunchev rent richting de bal. Vojnarovski verovert de bal door een tackle van achteren. Vojnarovski haalt uit met een fantastische trap. Abai probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.Z Zakopane - Destroyers-tg 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S.Z Zakopane 65%, Destroyers-tg 35%.
K.S.Z Zakopane - Destroyers-tg 0:6