Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Fatality Stara Dama 2007
Defend Tactiek 352
53% Balbezit 47%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.5 gemiddelde waardering 44.2
weak Schieten good
average Passen good
very good Verdedigen adequate


6e minuut.
Welford probeert naar een medespeler te passen. Bodlo rent richting de bal. Bodlo probeert naar een medespeler te passen. Duma is nu in balbezit. Duma schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Acer geeft een lange en hoge pass. Birkisson kopt de bal weg. Cavalete geeft een hoge lob. Rajt bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajt schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Daar is Duma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cavalete is nu in balbezit. Duma onderschept slim de pass. Duma haalt uit met een fantastische trap. Funar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Cavalete rent richting de bal. Boligłowa rent richting de bal. Boligłowa passt de bal met de wreef. Welford bereikt de bal nog maar net als eerste. Welford geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Boligłowa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Quốc Đạt rent richting de bal. Tänavots legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Quốc Đạt is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Quốc Đạt neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Cavalete bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavalete speelt de bal door. Rajt is nu in balbezit. Rajt schiet op doel. Osetek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fatality - Stara Dama 2007 1:0

31e minuut.
Bodlo onderschept slim de pass. Bodlo passt de bal zonder na te denken. Běloch met een sublieme pass. Duma bereikt de bal nog maar net als eerste. Duma schiet op doel. Kaczor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dziewoński geeft een lange en hoge pass. Bodlo is nu in balbezit. Cavalete begaat een overtreding. Cavalete krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Welford rent richting de bal. Dziewoński onderschept slim de pass. Dziewoński geeft een lange en hoge pass. Rajt is nu in balbezit. Rajt haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Dziewoński passt de bal met de wreef. Acer is nu in balbezit. Acer geeft een hoge lob. Rajt rent richting de bal. Rajt draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Fatality 54%, Stara Dama 2007 46%.
FC Fatality - Stara Dama 2007 1:0

55e minuut.
Quốc Đạt haalt uit met een fantastische trap. Funar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Boligłowa neemt de hoekschop. Quốc Đạt maakt een snoekduik en kopt de bal. Kaczor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Kaczor geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Rajt de bal onder controle te krijgen. Pustelnik rent richting de bal. Pustelnik probeert naar een medespeler te passen. Fayolle geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Campero probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Běloch de bal. Běloch passt de bal met de wreef. Quốc Đạt is nu in balbezit. Quốc Đạt haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Funar geeft een hoge lob. Birkisson kopt de bal weg. Běloch bereikt de bal nog maar net als eerste. Běloch geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Fatality 59%, Stara Dama 2007 41%.
FC Fatality - Stara Dama 2007 1:0