Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Interdimensional Food Deliver Krowiszon Niemce
4-4-2 cm Tactiek nowa
45% Balbezit 55%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
42.4 gemiddelde waardering 56.6
good Schieten excellent
adequate Passen very good
adequate Verdedigen very good


1e minuut.
Hagi passt de bal zonder na te denken. Hiegel is nu in balbezit. Hiegel geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Karik de bal. Karik draait met de bal, schiet en ... Jonker bokst de bal weg.

5e minuut.
Claeys met een sublieme pass. Donauskis is nu in balbezit. Donauskis haalt uit met een fantastische trap. Yanek probeert de bal aan de voet te houden. Braafheid werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Interdimensional Food Deliver - Krowiszon Niemce 1:0

14e minuut.
Klungelig pakt Maserati de bal. Bilbilev speelt de bal door. Klungelig pakt Kovinjalo de bal. Kovinjalo geeft een hoge lob. Aiftincăi maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Kovinjalo passt de bal zonder na te denken. Aiftincăi bereikt de bal nog maar net als eerste. Josipović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Josipović krijgt een gele kaart. Aiftincăi raakt geblesseerd tijdens het duel. Ngalo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Aiftincăi krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Kovinjalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Marăndici met een sublieme pass. Ngalo probeert naar een medespeler te passen. Karik bereikt de bal nog maar net als eerste. Karik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Kovinjalo met een sublieme pass. Ngalo speelt de bal door. Klungelig pakt Brzęk de bal. Karik is nu in balbezit. Karik haalt uit met een fantastische trap. Jonker kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Hagi passt de bal in één keer door. Kovinjalo rent richting de bal. Kovinjalo passt de bal met de wreef. Aiftincăi is nu in balbezit. Aiftincăi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Hiegel raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Noverraz komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Josipović geeft een lange en hoge pass. Noverraz kopt de bal weg. Ngalo met een sublieme pass. Karik is nu in balbezit. Karik draait met de bal, schiet en ... Jonker kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Interdimensional Food Deliver 62%, Krowiszon Niemce 38%.
AC Interdimensional Food Deliver - Krowiszon Niemce 1:0

57e minuut.
Karik onderschept slim de pass. Karik passt de bal in één keer door. Ngalo is nu in balbezit. Karik rent richting de bal. Karik draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Jonker probeert wanhopig de bal te grijpen. Aiftincăi rent richting de bal. Aiftincăi draait met de bal, schiet en ... Jonker probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Karik is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AC Interdimensional Food Deliver - Krowiszon Niemce 1:1

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Claeys zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ngalo geeft de bal voor. Aiftincăi is nu in balbezit. Aiftincăi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Karik kopt de bal weg. Klungelig pakt Kovinjalo de bal. Aiftincăi is nu in balbezit. Aiftincăi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Interdimensional Food Deliver - Krowiszon Niemce 1:2

83e minuut.
Hagi is nu in balbezit. Hagi passt de bal met de wreef. Ngalo rent richting de bal. Ngalo passt de bal zonder na te denken. Karik rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Interdimensional Food Deliver 71%, Krowiszon Niemce 29%.
AC Interdimensional Food Deliver - Krowiszon Niemce 1:2