Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Żmigrodzianka K.S.Z Zakopane
Główna Tactiek 352
50% Balbezit 50%
32% Spel op eigen helft 68%
35 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
55 gemiddelde waardering 32.7
very good Schieten weak
excellent Passen average
good Verdedigen adequate


1e minuut.
Vasilakos probeert naar een medespeler te passen. Callewaert geeft de bal voor. Daar is Monk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Becaj is nu in balbezit. Becaj haalt uit met een fantastische trap. Krasiński bokst de bal weg. Šunjić is nu in balbezit. Šunjić haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

2e minuut.
Ventrice rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Reinhardt. Ventrice is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gilewicz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Vasilakos kopt de bal weg. Reinhardt speelt de bal door. Becaj rent richting de bal. Becaj haalt uit met een fantastische trap. Krasiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rušin is nu in balbezit. Rušin schiet op doel. Paal!

7e minuut.
Vasilakos geeft de bal voor. Littomericzky kopt de bal weg. Becaj kan de bal niet met de borst controleren. Becaj haalt uit met een fantastische trap. Krasiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Żmigrodzianka - K.S.Z Zakopane 1:0

8e minuut.
Zwolski speelt de bal door. Ventrice is nu in balbezit. Becaj verovert de bal door een tackle van achteren. Becaj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Żmigrodzianka - K.S.Z Zakopane 2:0

10e minuut.
Littomericzky passt de bal in één keer door. Callewaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Callewaert passt de bal met de wreef. Becaj is nu in balbezit. Becaj schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Krasiński trapt de bal weg van het doel. Callewaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Callewaert passt de bal zonder na te denken. Šunjić rent richting de bal. Šunjić schiet op doel. Krasiński bokst de bal weg. Becaj rent richting de bal. Becaj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Żmigrodzianka - K.S.Z Zakopane 3:0

14e minuut.
Reinhardt probeert naar een medespeler te passen. Littomericzky probeert naar een medespeler te passen. Becaj is nu in balbezit. Becaj schiet op doel. Krasiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Żmigrodzianka - K.S.Z Zakopane 4:0

16e minuut.
Gilewicz heeft problemen om de bal te vangen. Littomericzky verovert de bal door een tackle van achteren. Littomericzky passt de bal met de wreef. Becaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Becaj schiet op doel. Krasiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Mączyński heeft problemen om de bal te vangen. Reinhardt rent richting de bal. Reinhardt passt de bal zonder na te denken. Becaj is nu in balbezit. Becaj draait met de bal, schiet en ... Krasiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Laskowiec passt de bal in één keer door. Šunjić rent richting de bal. Šunjić passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Becaj de bal. Becaj schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Šunjić rent richting de bal. Šunjić passt de bal met de wreef. Becaj heeft problemen om de bal te vangen. Becaj haalt uit met een fantastische trap. Krasiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Żmigrodzianka - K.S.Z Zakopane 5:0

34e minuut.
Rušin geeft de bal voor. Littomericzky kopt de bal weg. Klungelig pakt Monk de bal. Šunjić rent richting de bal. Šunjić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Żmigrodzianka - K.S.Z Zakopane 6:0

42e minuut.
Šunjić onderschept slim de pass. Šunjić speelt de bal door. Becaj is nu in balbezit. Becaj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Żmigrodzianka - K.S.Z Zakopane 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Żmigrodzianka 30%, K.S.Z Zakopane 70%.
KS Żmigrodzianka - K.S.Z Zakopane 7:0

50e minuut.
Daar is Konowrocki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kopaczewski is nu in balbezit. Kopaczewski passt de bal zonder na te denken. Callewaert geeft een hoge lob. Krasiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Żmigrodzianka - K.S.Z Zakopane 8:0

52e minuut.
Ventrice bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaitsev onderschept slim de pass. Zaitsev geeft de bal voor. Becaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Becaj haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Ventrice passt de bal in één keer door. Reinhardt geeft een lange en hoge pass. Šunjić heeft problemen om de bal te vangen. Becaj is nu in balbezit. Becaj draait met de bal, schiet en ... Krasiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Littomericzky is nu in balbezit. Littomericzky probeert naar een medespeler te passen. Becaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Becaj draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Rušin passt de bal zonder na te denken. Šunjić rent richting de bal. Met opzet legt Monk zijn tegenspeler op de grond. Monk krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Krasiński niet meer kan verder spelen. Abai komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Vasilakos speelt de bal door. Daar is Rušin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rušin probeert naar een medespeler te passen. Becaj is nu in balbezit. Becaj draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Gościewicz geeft een lange en hoge pass. El Gharib met een sublieme pass. Littomericzky kopt de bal weg. Becaj is nu in balbezit. Becaj schiet op doel. Abai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tunchev heeft problemen om de bal te vangen. Littomericzky is nu in balbezit. Littomericzky geeft de bal voor. Šunjić maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Callewaert kopt de bal weg. Satizábal rent richting de bal. Laskowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Satizábal verovert de bal door een tackle van achteren. Satizábal geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Šunjić geeft de bal voor. Klungelig pakt Monk de bal. Becaj verovert de bal door een tackle van achteren. Becaj haalt uit met een fantastische trap. Abai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Šunjić rent richting de bal. Šunjić geeft een hoge lob. Littomericzky kopt de bal weg. Becaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Becaj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Żmigrodzianka - K.S.Z Zakopane 9:0

82e minuut.
Šunjić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rušin bereikt de bal nog maar net als eerste. Šunjić speelt de bal door. Klungelig pakt Littomericzky de bal. Littomericzky haalt uit met een fantastische trap. Abai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Becaj is nu in balbezit. Becaj schiet op doel. Abai maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Żmigrodzianka - K.S.Z Zakopane 10:0

83e minuut.
Konowrocki geeft de bal voor. Rušin rent richting de bal. Rušin speelt de bal door. Šunjić is nu in balbezit. Šunjić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Żmigrodzianka - K.S.Z Zakopane 11:0

85e minuut.
Gilewicz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Reinhardt de bal. Reinhardt geeft een hoge lob. Becaj krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Żmigrodzianka - K.S.Z Zakopane 12:0

90e minuut.
Klungelig pakt Becaj de bal. Šunjić is nu in balbezit. Becaj rent richting de bal. Šunjić is nu in balbezit. Šunjić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Żmigrodzianka - K.S.Z Zakopane 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Żmigrodzianka 34%, K.S.Z Zakopane 66%.
KS Żmigrodzianka - K.S.Z Zakopane 13:0