Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Destroyers-tg FC Fatality
4 Tactiek Defend
49% Balbezit 51%
33% Spel op eigen helft 67%
14 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.5 gemiddelde waardering 37.5
very good Schieten poor
very good Passen average
average Verdedigen very good


3e minuut.
Tänavots geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Rajt de bal onder controle te krijgen. Cavalete bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajt is nu in balbezit. Rajt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Destroyers-tg - FC Fatality 0:1

9e minuut.
Rančić geeft een hoge lob. Funar kopt de bal weg. Esson probeert naar een medespeler te passen. Vojnarovski rent richting de bal. Vojnarovski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Suurbier speelt de bal door. Meoli probeert naar een medespeler te passen. Tänavots bereikt de bal nog maar net als eerste. Vojnarovski onderschept slim de pass. Vojnarovski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Inworp. Suurbier met de inworp. Klungelig pakt Rančić de bal. Rančić passt de bal in één keer door. Suurbier geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Daar is Graziano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ophaug bereikt de bal nog maar net als eerste. Vojnarovski verovert de bal door een tackle van achteren. Vojnarovski schiet op doel. Kaczor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Destroyers-tg - FC Fatality 1:1

42e minuut.
Tänavots geeft een lange en hoge pass. Inworp. Meoli met een snelle inworp. Rančić geeft een lange en hoge pass. Graziano maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Destroyers-tg 32%, FC Fatality 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Destroyers-tg - FC Fatality 1:1

50e minuut.
Funar onderschept slim de pass. Funar geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Meoli zal de hoekschop nemen. Vojnarovski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Emirović bereikt de bal nog maar net als eerste. Emirović geeft een hoge lob. Gajtani kopt de bal weg. Meoli rent richting de bal. Meoli geeft een lange en hoge pass. Kaczor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Acer kopt de bal weg. Daar is Vojnarovski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ophaug begaat een overtreding. Ophaug krijgt een gele kaart. Vojnarovski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vojnarovski komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Emirović kopt de bal weg. Daar is Esson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suurbier rent richting de bal. Suurbier geeft de bal voor. Vojnarovski maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Brecska speelt de bal door. Ophaug rent richting de bal. Ophaug met een sublieme pass. Vojnarovski rent richting de bal. Vojnarovski schiet op doel. Kaczor bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Acer is nu in balbezit. Acer geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Suurbier met een snelle inworp. Rančić geeft een hoge lob. Kaczor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Meoli rent richting de bal. Koczko begaat een overtreding. Meoli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Meoli zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Vojnarovski krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Meoli kopt de bal weg. Rančić rent richting de bal. Rančić passt de bal in één keer door. Suurbier is nu in balbezit. Rančić geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Krauze met een sublieme pass. Esson is nu in balbezit. Esson geeft een lange en hoge pass. Suurbier geeft een lange en hoge pass. Vojnarovski maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Destroyers-tg 35%, FC Fatality 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Destroyers-tg - FC Fatality 1:1