Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Fatality Destroyers-tg
Defend Tactiek 4
51% Balbezit 49%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.5 gemiddelde waardering 49.4
poor Schieten very good
average Passen solid
excellent Verdedigen average


4e minuut.
Meoli is nu in balbezit. Meoli passt de bal zonder na te denken. Vojnarovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Vojnarovski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fatality - Destroyers-tg 0:1

6e minuut.
Vojnarovski schiet op doel. Funar speelt de bal door. Meoli is nu in balbezit. Meoli geeft een hoge lob. Graziano maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Emirović kopt de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Meoli passt de bal in één keer door. Suurbier is nu in balbezit. Suurbier passt de bal zonder na te denken. Vojnarovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Vojnarovski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Gajtani verovert de bal door een tackle van achteren. Gajtani probeert naar een medespeler te passen. Gallen rent richting de bal. Rajt onderschept slim de pass. Rajt haalt uit met een fantastische trap. Brecska verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Dziewoński passt de bal in één keer door. Esson rent richting de bal. Suurbier speelt de bal door. Vojnarovski heeft problemen om de bal te vangen. Vojnarovski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Cavalete is nu in balbezit. Rančić onderschept slim de pass. Rančić speelt de bal door. Vojnarovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Vojnarovski haalt uit met een fantastische trap. Kaczor bokst de bal weg. Graziano is nu in balbezit. Graziano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fatality - Destroyers-tg 0:2

40e minuut.
Graziano passt de bal in één keer door. Daar is Suurbier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suurbier passt de bal met de wreef. Graziano is nu in balbezit. Graziano draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Meoli kopt de bal weg. Rančić rent richting de bal. Rančić probeert naar een medespeler te passen. Vojnarovski heeft problemen om de bal te vangen. Vojnarovski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Fatality 68%, Destroyers-tg 32%.
FC Fatality - Destroyers-tg 0:2

48e minuut.
Koczko is nu in balbezit. Meoli verovert de bal door een tackle van achteren. Meoli met een sublieme pass. Vojnarovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Vojnarovski haalt uit met een fantastische trap. Kaczor bokst de bal weg.

69e minuut.
Cavalete rent richting de bal. Rančić verovert de bal door een tackle van achteren. Rančić geeft een hoge lob. Graziano rent richting de bal. Graziano draait met de bal, schiet en ... Kaczor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Acer onderschept slim de pass. Daar is Acer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Acer met een sublieme pass. Cavalete rent richting de bal. Cavalete geeft de bal voor. Brecska kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rajt bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajt haalt uit met een fantastische trap. Brecska probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fatality - Destroyers-tg 1:2

82e minuut.
Graziano rent richting de bal. Graziano passt de bal in één keer door. Daar is Vojnarovski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vojnarovski haalt uit met een fantastische trap. Kaczor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fatality - Destroyers-tg 1:3

85e minuut.
Meoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Meoli geeft een lange en hoge pass. Tänavots heeft problemen om de bal te vangen. Vojnarovski is nu in balbezit. Vojnarovski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Fatality 68%, Destroyers-tg 32%.
FC Fatality - Destroyers-tg 1:3