Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Interdimensional Food Deliver KS Żmigrodzianka
4-4-2 cm Tactiek Główna
51% Balbezit 49%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
42.8 gemiddelde waardering 50.5
good Schieten excellent
adequate Passen very good
adequate Verdedigen good


2e minuut.
Littomericzky rent richting de bal. Littomericzky met een sublieme pass. Buchla met een sublieme pass. Šunjić is nu in balbezit. Šunjić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Becaj is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brzęk. Becaj is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Littomericzky zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Becaj krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Castelo de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Klungelig pakt Štrbánik de bal. Littomericzky bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzęk is nu in balbezit. Littomericzky verovert de bal door een tackle van achteren. Littomericzky draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Maserati rent richting de bal. Donauskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Laskowiec begaat een overtreding. Laskowiec krijgt een gele kaart. Donauskis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Castelo komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Littomericzky passt de bal zonder na te denken. Šunjić is nu in balbezit. Brzęk rent richting de bal. Becaj verovert de bal door een tackle van achteren. Becaj schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Claeys bereikt de bal nog maar net als eerste. Callewaert onderschept slim de pass. Šunjić is nu in balbezit. Šunjić geeft een hoge lob. Becaj krijgt zijn hoofd ertegen. Jonker kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Šunjić probeert naar een medespeler te passen. Daar is Littomericzky, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Littomericzky geeft een lange en hoge pass. Becaj rent richting de bal. Becaj schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Šunjić passt de bal in één keer door. Buchla rent richting de bal. Castelo onderschept slim de pass. Becaj onderschept slim de pass. Becaj schiet op doel. Jonker probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Reinhardt probeert naar een medespeler te passen. Daar is Littomericzky, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Littomericzky passt de bal met de wreef. Buchla is nu in balbezit. Buchla schiet op doel. Jonker kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Štrbánik kopt de bal weg. Littomericzky is nu in balbezit. Littomericzky passt de bal zonder na te denken. Daar is Becaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Becaj draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Becaj met een sublieme pass. Castelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchla onderschept slim de pass. Buchla draait met de bal, schiet en ... Jonker probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
AC Interdimensional Food Deliver - KS Żmigrodzianka 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Interdimensional Food Deliver 67%, KS Żmigrodzianka 33%.
AC Interdimensional Food Deliver - KS Żmigrodzianka 0:1

48e minuut.
Littomericzky probeert naar een medespeler te passen. Šunjić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šunjić passt de bal in één keer door. Buchla is nu in balbezit. Buchla haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Dalmagro speelt de bal door. Maserati is nu in balbezit. Callewaert maakt een afschuwelijke overtreding. Callewaert krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Littomericzky geeft een hoge lob. Buchla kopt de bal weg. Daar is Castelo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šunjić rent richting de bal. Šunjić schiet op doel. Jonker verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Reinhardt heeft problemen om de bal te vangen. Reinhardt met een sublieme pass. Littomericzky bereikt de bal nog maar net als eerste. Littomericzky geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Interdimensional Food Deliver - KS Żmigrodzianka 0:2

63e minuut.
Littomericzky verovert de bal door een tackle van achteren. Littomericzky probeert naar een medespeler te passen. Becaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Becaj schiet op doel. Jonker maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Interdimensional Food Deliver - KS Żmigrodzianka 0:3

69e minuut.
Reinhardt geeft een hoge lob. Štrbánik kopt de bal weg. Littomericzky speelt de bal door. Becaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Becaj draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Reinhardt probeert naar een medespeler te passen. Littomericzky speelt de bal door. Becaj is nu in balbezit. Buchla bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchla haalt uit met een fantastische trap. Jonker probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Aragão kopt de bal weg. Brzęk probeert de bal aan de voet te houden. Becaj rent richting de bal. Becaj draait met de bal, schiet en ... Jonker probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Interdimensional Food Deliver - KS Żmigrodzianka 0:4

74e minuut.
Littomericzky rent richting de bal. Littomericzky geeft een hoge lob. Šunjić kopt de bal weg. Becaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Becaj draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Štrbánik geeft een hoge lob. Callewaert kopt de bal weg. Šunjić rent richting de bal. Šunjić geeft de bal voor. Becaj springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Buchla rent richting de bal. Buchla haalt uit met een fantastische trap. Jonker maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Interdimensional Food Deliver - KS Żmigrodzianka 0:5

79e minuut.
Šunjić passt de bal met de wreef. Littomericzky probeert naar een medespeler te passen. Brzęk rent richting de bal. Becaj onderschept slim de pass. Becaj haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Reinhardt bereikt de bal nog maar net als eerste. Reinhardt geeft een hoge lob. Daar is Castelo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Becaj is nu in balbezit. Becaj schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Interdimensional Food Deliver 69%, KS Żmigrodzianka 31%.
AC Interdimensional Food Deliver - KS Żmigrodzianka 0:5