Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
K.S.Z Zakopane Krowiszon Niemce
352 Tactiek nowa
46% Balbezit 54%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 47
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
35 gemiddelde waardering 57.1
average Schieten formidable
weak Passen very good
average Verdedigen solid


1e minuut.
Ventrice speelt de bal door. Tunchev probeert naar een medespeler te passen. Gościewicz met een sublieme pass. Aiftincăi is nu in balbezit. Aiftincăi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Daar is Mączyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hagi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hagi passt de bal met de wreef. Aiftincăi is nu in balbezit. Aiftincăi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Aiftincăi is nu in balbezit. Aiftincăi haalt uit met een fantastische trap. Krasiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.Z Zakopane - Krowiszon Niemce 0:1

6e minuut.
Kovinjalo rent richting de bal. Kovinjalo met een sublieme pass. Aiftincăi rent richting de bal. Aiftincăi draait met de bal, schiet en ... Krasiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

7e minuut.
Karik is nu in balbezit. Aiftincăi is nu in balbezit. Karik is nu in balbezit. Karik schiet op doel. Krasiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.Z Zakopane - Krowiszon Niemce 0:2

9e minuut.
Trinca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marăndici rent richting de bal. Marăndici passt de bal zonder na te denken. Daar is Aiftincăi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aiftincăi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Marăndici speelt de bal door. Kovinjalo is nu in balbezit. Kovinjalo passt de bal met de wreef. Karik rent richting de bal. Karik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Daar is Marăndici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marăndici geeft de bal voor. Daar is Konowrocki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aiftincăi is nu in balbezit. Aiftincăi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Mączyński kopt de bal weg. Bilbilev geeft een lange en hoge pass. Noverraz kopt de bal weg. Aiftincăi is nu in balbezit. Aiftincăi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Gilewicz is nu in balbezit. Hagi onderschept slim de pass. Hagi passt de bal zonder na te denken. Aiftincăi is nu in balbezit. Aiftincăi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.Z Zakopane - Krowiszon Niemce 0:3

18e minuut.
Gilewicz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tunchev de bal. Kovinjalo speelt de bal door. Aiftincăi bereikt de bal nog maar net als eerste. Aiftincăi draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Kovinjalo onderschept slim de pass. Kovinjalo met een sublieme pass. Aiftincăi is nu in balbezit. Aiftincăi heeft problemen om de bal te vangen. Aiftincăi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Hagi heeft problemen om de bal te vangen. Hagi probeert naar een medespeler te passen. Kovinjalo is nu in balbezit. Kovinjalo geeft de bal voor. Karik krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Krasiński met een harde bal richting middenveld. Marăndici kopt de bal weg. Karik is nu in balbezit. Aiftincăi rent richting de bal. Aiftincăi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Puk geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kovinjalo met een snelle inworp. Marăndici rent richting de bal. Marăndici draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Puk probeert de bal aan de voet te houden. Krasiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Noverraz zal de hoekschop nemen. Karik bereikt de bal nog maar net als eerste. Karik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.Z Zakopane - Krowiszon Niemce 0:4

39e minuut.
Aiftincăi bereikt de bal nog maar net als eerste. Puk rent richting de bal. Karik verovert de bal door een tackle van achteren. Aiftincăi rent richting de bal. Aiftincăi haalt uit met een fantastische trap. Krasiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Puk speelt de bal door. Kovinjalo is nu in balbezit. Kovinjalo passt de bal zonder na te denken. Aiftincăi is nu in balbezit. Aiftincăi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S.Z Zakopane 77%, Krowiszon Niemce 23%.
K.S.Z Zakopane - Krowiszon Niemce 0:4

46e minuut.
Marăndici speelt de bal door. Kovinjalo is nu in balbezit. Kovinjalo passt de bal zonder na te denken. Aiftincăi bereikt de bal nog maar net als eerste. Aiftincăi haalt uit met een fantastische trap. Krasiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Karik bereikt de bal nog maar net als eerste. Karik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.Z Zakopane - Krowiszon Niemce 0:5

49e minuut.
Ventrice kopt de bal weg. Daar is Özerginer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kovinjalo rent richting de bal. Aiftincăi bereikt de bal nog maar net als eerste. Aiftincăi haalt uit met een fantastische trap. Krasiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Karik is nu in balbezit. Karik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.Z Zakopane - Krowiszon Niemce 0:6

50e minuut.
Zwolski met een sublieme pass. Gilewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Aiftincăi is nu in balbezit. Aiftincăi haalt uit met een fantastische trap. Krasiński probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.Z Zakopane - Krowiszon Niemce 0:7

54e minuut.
Ngalo speelt de bal door. Hagi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Marăndici met een sublieme pass. Karik rent richting de bal. Karik schiet op doel. Krasiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.Z Zakopane - Krowiszon Niemce 0:8

57e minuut.
Hagi verovert de bal door een tackle van achteren. Noverraz bereikt de bal nog maar net als eerste. Noverraz passt de bal in één keer door. Aiftincăi rent richting de bal. Aiftincăi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.Z Zakopane - Krowiszon Niemce 0:9

60e minuut.
Kovinjalo rent richting de bal. Kovinjalo passt de bal met de wreef. Karik rent richting de bal. Karik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.Z Zakopane - Krowiszon Niemce 0:10

61e minuut.
Noverraz is nu in balbezit. Noverraz met een sublieme pass. Klungelig pakt Karik de bal. Karik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.Z Zakopane - Krowiszon Niemce 0:11

62e minuut.
Noverraz rent richting de bal. Özerginer begaat een overtreding. Noverraz raakt geblesseerd tijdens het duel. Noverraz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Karik maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Marăndici is nu in balbezit. Marăndici probeert naar een medespeler te passen. Kovinjalo probeert naar een medespeler te passen. Aiftincăi is nu in balbezit. Aiftincăi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Kovinjalo rent richting de bal. Kovinjalo passt de bal in één keer door. Karik rent richting de bal. Aiftincăi bereikt de bal nog maar net als eerste. Aiftincăi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Kovinjalo is nu in balbezit. Kovinjalo geeft de bal voor. Karik heeft problemen om de bal te vangen. Karik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.Z Zakopane - Krowiszon Niemce 0:12

71e minuut.
Minjiang komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Minjiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Minjiang passt de bal met de wreef. Daar is Karik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puk onderschept slim de pass. Minjiang verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.Z Zakopane - Krowiszon Niemce 0:13

79e minuut.
Kovinjalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Minjiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Minjiang passt de bal met de wreef. Karik bereikt de bal nog maar net als eerste. Karik schiet op doel. Krasiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.Z Zakopane - Krowiszon Niemce 0:14

84e minuut.
Krasiński met een sublieme pass. Hagi kopt de bal weg. Minjiang controleert de bal met de borst. Karik rent richting de bal. Karik haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.Z Zakopane - Krowiszon Niemce 0:15

86e minuut.
Noverraz met een sublieme pass. Minjiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Karik rent richting de bal. Minjiang is nu in balbezit. Minjiang draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Kovinjalo geeft een hoge lob. Puk heeft problemen om de bal te vangen. Karik bereikt de bal nog maar net als eerste. Karik schiet op doel. Krasiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.Z Zakopane - Krowiszon Niemce 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S.Z Zakopane 75%, Krowiszon Niemce 25%.
K.S.Z Zakopane - Krowiszon Niemce 0:16