Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Galaktyczni CF kazimierz59
4.3.1.2 Tactiek 442
50% Balbezit 50%
26% Spel op eigen helft 74%
22 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
49.5 gemiddelde waardering 42.9
good Schieten adequate
very good Passen average
very good Verdedigen formidable


6e minuut.
Asilkurt rent richting de bal. Asilkurt met een sublieme pass. Borovina speelt de bal door. Cirone bereikt de bal nog maar net als eerste. Cirone schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Rényi verovert de bal door een tackle van achteren. Asilkurt bereikt de bal nog maar net als eerste. Asilkurt met een sublieme pass. Cirone rent richting de bal. Cirone schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Asilkurt passt de bal zonder na te denken. Madrigal speelt de bal door. Cirone bereikt de bal nog maar net als eerste. Cirone schiet op doel. Šámal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Galaktyczni CF - kazimierz59 1:0

20e minuut.
Dapiaggi probeert naar een medespeler te passen. Borovina rent richting de bal. Cirone bereikt de bal nog maar net als eerste. Cirone schiet op doel. Šámal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Adami is nu in balbezit. Cirone verovert de bal door een tackle van achteren. Kunter maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Kunter naar de kleedkamers voor een vroege douche. Cirone raakt geblesseerd tijdens het duel. Borovina komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Šámal is nu in balbezit. Madrigal verovert de bal door een tackle van achteren. Madrigal probeert naar een medespeler te passen. Borovina bereikt de bal nog maar net als eerste. Borovina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Galaktyczni CF - kazimierz59 2:0

37e minuut.
Ribeirinho speelt de bal door. Geremek bereikt de bal nog maar net als eerste. Geremek passt de bal met de wreef. Antvpi heeft problemen om de bal te vangen. Antvpi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galaktyczni CF 26%, kazimierz59 74%.
Galaktyczni CF - kazimierz59 2:0

53e minuut.
Cirone schiet op doel. Na een snelle pass probeert Blerincă de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Madrigal geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cirone springt en kopt de bal. Šámal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Asilkurt onderschept slim de pass. Asilkurt probeert naar een medespeler te passen. Borovina speelt de bal door. Cirone heeft problemen om de bal te vangen. Cirone haalt uit met een fantastische trap. Šámal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Madrigal is nu in balbezit. Madrigal passt de bal met de wreef. Cirone is nu in balbezit. Cirone draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Galaktyczni CF - kazimierz59 3:0

71e minuut.
Cirone passt de bal in één keer door. Madrigal met een sublieme pass. Adami bereikt de bal nog maar net als eerste. Borovina onderschept slim de pass. Borovina schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Borovina bereikt de bal nog maar net als eerste. Borovina draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Belea probeert naar een medespeler te passen. Madrigal rent richting de bal. Madrigal passt de bal in één keer door. Cirone is nu in balbezit. Cirone draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Dapiaggi probeert naar een medespeler te passen. Borovina is nu in balbezit. Borovina passt de bal in één keer door. Cirone rent richting de bal. Cirone draait met de bal, schiet en ... Šámal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Asilkurt speelt de bal door. Dapiaggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dapiaggi passt de bal in één keer door. Borovina bereikt de bal nog maar net als eerste. Borovina haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galaktyczni CF 25%, kazimierz59 75%.
Galaktyczni CF - kazimierz59 3:0