Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Oblatywacze Bulikov United
Moja atak Tactiek 442
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
19 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
50.8 gemiddelde waardering 51.4
good Schieten very good
very good Passen very good
solid Verdedigen solid


4e minuut.
Rojas passt de bal in één keer door. Wende bereikt de bal nog maar net als eerste. Glielmi begaat een overtreding. Glielmi krijgt een gele kaart. Wende raakt geblesseerd tijdens het duel. Pomponi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Wende maakt een snoekduik en kopt de bal. Butulan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Daar is Pomponi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pomponi speelt de bal door. Rojas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojas draait met de bal, schiet en ... Daar is Petasz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wende rent richting de bal. Wende schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oblatywacze - Bulikov United 1:0

11e minuut.
Wyręba is nu in balbezit. Wyręba geeft een lange en hoge pass. Bąkiewcz heeft problemen om de bal te vangen. Bąkiewcz draait met de bal, schiet en ... Vasques werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Oblatywacze - Bulikov United 1:1

18e minuut.
Zago geeft de bal voor. Famfulík probeert naar een medespeler te passen. Daar is Wende, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wende schiet op doel. Drzyzga probeert de bal aan de voet te houden. Butulan bokst de bal weg.

34e minuut.
Glielmi geeft een hoge lob. Kłapacz rent richting de bal. Kłapacz passt de bal zonder na te denken. Bąkiewcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bąkiewcz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Oblatywacze 45%, Bulikov United 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Oblatywacze - Bulikov United 1:1

47e minuut.
Wyręba probeert naar een medespeler te passen. Kłapacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłapacz geeft een lange en hoge pass. Bąkiewcz is nu in balbezit. Bąkiewcz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Zago is nu in balbezit. Bąkiewcz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zago is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zago zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Glielmi de bal. Wende is nu in balbezit. Wende draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Wyręba probeert de bal aan de voet te houden. Kłapacz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Miszczyk. Miszczyk krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Asani bereikt de bal nog maar net als eerste. Asani passt de bal zonder na te denken. Bąkiewcz is nu in balbezit. Bąkiewcz schiet op doel. Vasques werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oblatywacze - Bulikov United 1:2

62e minuut.
Leński komt het veld opgelopen. Kolano komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Sułkowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Selmani komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Miszczyk passt de bal in één keer door. Asani is nu in balbezit. Asani passt de bal in één keer door. Bąkiewcz rent richting de bal. Bąkiewcz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oblatywacze - Bulikov United 1:3

81e minuut.
Doeltrap. Parol komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Pomponi probeert naar een medespeler te passen. Famfulík heeft problemen om de bal te vangen. Famfulík probeert naar een medespeler te passen. Parol heeft problemen om de bal te vangen. Parol schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Oblatywacze 46%, Bulikov United 54%.
FC Oblatywacze - Bulikov United 1:3