Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Naćpane Bałwanki Pelikany Zabrze
Mefedron Tactiek Atmosferovic
46% Balbezit 54%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 7
27.6 gemiddelde waardering 39.9
weak Schieten solid
weak Passen adequate
weak Verdedigen good


12e minuut.
Klungelig pakt Chromik de bal. Değirmenci kopt de bal weg. Bodelón is nu in balbezit. Bodelón draait met de bal, schiet en ... Băcanu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Naćpane Bałwanki - Pelikany Zabrze 0:1

15e minuut.
Tautges neemt vlug de vrije trap. Mamo rent richting de bal. Mamo geeft een lange en hoge pass. Bodelón bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodelón haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Gamer bereikt de bal nog maar net als eerste. Feinschmecker onderschept slim de pass. Feinschmecker geeft de bal voor. Değirmenci rent richting de bal. Değirmenci haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Krupczak geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kiełkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ruicēns rent richting de bal. Ruicēns geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Băcanu trapt de bal weg van het doel. Cypisek controleert de bal met de borst. Gamer speelt de bal door. Bodelón bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodelón draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Ruicēns passt de bal in één keer door. Kiełkowski geeft de bal voor. Klungelig pakt Krupczak de bal. Bodelón is nu in balbezit. Bodelón draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Kobiak de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Ruicēns is nu in balbezit. Ruicēns passt de bal zonder na te denken. Previ rent richting de bal. Previ schiet op doel. Băcanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Naćpane Bałwanki - Pelikany Zabrze 0:2

42e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Faber stond buitenspel. Fernández maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kobiak kopt de bal weg. Klungelig pakt Bodelón de bal. Bodelón haalt uit met een fantastische trap. Băcanu bokst de bal weg. Krupczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Krupczak geeft een lange en hoge pass. Previ is nu in balbezit. Previ geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Naćpane Bałwanki 85%, Pelikany Zabrze 15%.
Naćpane Bałwanki - Pelikany Zabrze 0:2

48e minuut.
Mamo speelt de bal door. Kiełkowski rent richting de bal. Kiełkowski speelt de bal door. Bodelón rent richting de bal. Bodelón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Naćpane Bałwanki - Pelikany Zabrze 0:3

53e minuut.
Kiełkowski rent richting de bal. Danielewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kiełkowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Feinschmecker met een snel genomen vrije trap. Değirmenci maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Kobiak geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ruicēns zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Previ is nu in balbezit. Previ geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Kobiak met een snelle inworp. Faber rent richting de bal. Fernández maakt een afschuwelijke overtreding. Fernández krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Gamer maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Padrón stond buitenspel. Mamo maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Bodelón rent richting de bal. Bodelón schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Faber passt de bal in één keer door. Değirmenci bereikt de bal nog maar net als eerste. Değirmenci draait met de bal, schiet en ... Bodelón is nu in balbezit. Bodelón geeft een hoge lob. Băcanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Kiełkowski met de inworp. Ruicēns is nu in balbezit. Ruicēns probeert naar een medespeler te passen. Bodelón bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodelón schiet op doel. Băcanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tautges probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Naćpane Bałwanki - Pelikany Zabrze 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Naćpane Bałwanki 71%, Pelikany Zabrze 29%.
Naćpane Bałwanki - Pelikany Zabrze 0:4