Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Galaktyczni CF FC Oblatywacze
4.3.1.2 Tactiek Moja atak
55% Balbezit 45%
37% Spel op eigen helft 63%
14 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
47.6 gemiddelde waardering 38
adequate Schieten poor
very good Passen good
very good Verdedigen adequate


17e minuut.
Otero met een sublieme pass. Madrigal rent richting de bal. Madrigal passt de bal zonder na te denken. Cirone is nu in balbezit. Cirone draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

27e minuut.
Asilkurt onderschept slim de pass. Asilkurt geeft een hoge lob. Cirone bereikt de bal nog maar net als eerste. Cirone schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Marius raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Siafakas komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galaktyczni CF 41%, FC Oblatywacze 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Galaktyczni CF - FC Oblatywacze 0:0

46e minuut.
Silberfuss komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Barbas heeft problemen om de bal te vangen. Gambá bereikt de bal nog maar net als eerste. Asilkurt is nu in balbezit. Asilkurt geeft een lange en hoge pass. Cirone is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Dapiaggi onderschept slim de pass. Dapiaggi geeft een hoge lob. Cirone bereikt de bal nog maar net als eerste. Cirone schiet op doel. Silberfuss werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Galaktyczni CF - FC Oblatywacze 1:0

62e minuut.
Barbas rent richting de bal. Barbas probeert naar een medespeler te passen. Otero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cirone onderschept slim de pass. Cirone schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Šušnjević probeert naar een medespeler te passen. Perron is nu in balbezit. Barbas verovert de bal door een tackle van achteren. Cirone is nu in balbezit. Cirone schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Dapiaggi met een sublieme pass. Barbas rent richting de bal. Barbas passt de bal in één keer door. Cirone is nu in balbezit. Cirone haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Miszczyk passt de bal in één keer door. Cirone is nu in balbezit. Otero probeert naar een medespeler te passen. Cirone is nu in balbezit. Cirone schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Madrigal passt de bal zonder na te denken. Dapiaggi rent richting de bal. Dapiaggi passt de bal met de wreef. Barbas rent richting de bal. Barbas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Galaktyczni CF - FC Oblatywacze 2:0

86e minuut.
Perron is nu in balbezit. Dapiaggi verovert de bal door een tackle van achteren. Dapiaggi met een sublieme pass. Cirone rent richting de bal. Cirone draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Otero verovert de bal door een tackle van achteren. Dapiaggi verovert de bal door een tackle van achteren. Barbas probeert naar een medespeler te passen. Cirone bereikt de bal nog maar net als eerste. Cirone haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galaktyczni CF 32%, FC Oblatywacze 68%.
Galaktyczni CF - FC Oblatywacze 2:0