Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kazimierz59 FC Oblatywacze
442 Tactiek Moja atak
43% Balbezit 57%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.2 gemiddelde waardering 50
zeer goed Schieten goed
redelijk Passen solide
zeer goed Verdedigen solide


1e minuut.
Ociepka rent richting de bal. Famfulík bereikt de bal nog maar net als eerste. Famfulík geeft de bal voor. Parol is nu in balbezit. Parol schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Botea geeft een lange en hoge pass. Famfulík rent richting de bal. Famfulík passt de bal zonder na te denken. Parol bereikt de bal nog maar net als eerste. Parol haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Telek geeft de bal voor. Klungelig pakt Geremek de bal. Ociepka rent richting de bal. Geremek onderschept slim de pass. Geremek haalt uit met een fantastische trap. Vasques verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Blerincă is nu in balbezit. Blerincă geeft een lange en hoge pass. Velasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Velasco geeft de bal voor. Geremek krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Pomponi met een sublieme pass. Petrini is nu in balbezit. Famfulík speelt de bal door. Parol bereikt de bal nog maar net als eerste. Parol schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Parol raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pavón komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Ociepka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ociepka geeft de bal voor. Zakaryan controleert de bal met de borst. Pavón rent richting de bal. Pavón haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Botea is nu in balbezit. Botea probeert naar een medespeler te passen. Ociepka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Geremek bereikt de bal nog maar net als eerste. Geremek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kazimierz59 54%, FC Oblatywacze 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
kazimierz59 - FC Oblatywacze 0:0

50e minuut.
Petrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrini speelt de bal door. Adami is nu in balbezit. Pavón verovert de bal door een tackle van achteren. Pavón draait met de bal, schiet en ... Šámal bokst de bal weg.

52e minuut.
Rojas bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Telek. Rojas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pomponi met een snel genomen vrije trap. Pavón springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Daar is Pavón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Famfulík is nu in balbezit. Famfulík passt de bal met de wreef. Pavón is nu in balbezit. Kożukar verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Famfulík geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rojas springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kazimierz59 - FC Oblatywacze 0:1

70e minuut.
Siewkowski rent richting de bal. Siewkowski speelt de bal door. Pavón is nu in balbezit. Pavón schiet op doel. Na een snelle pass probeert Zakaryan de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Telek met de inworp. Zakaryan geeft een hoge lob. Šušnjević probeert de bal aan de voet te houden. Velasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Velasco schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Rojas passt de bal zonder na te denken. Famfulík bereikt de bal nog maar net als eerste. Famfulík passt de bal in één keer door. Pavón is nu in balbezit. Pavón haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kazimierz59 61%, FC Oblatywacze 39%.
kazimierz59 - FC Oblatywacze 0:1