Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bulikov United Galaktyczni CF
442 Tactiek 4.3.1.2
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
51.6 gemiddelde waardering 51.9
zeer goed Schieten redelijk
zeer goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen formidabel


7e minuut.
Marius verovert de bal door een tackle van achteren. Marius probeert naar een medespeler te passen. Madrigal met een sublieme pass. Cirone bereikt de bal nog maar net als eerste. Cirone schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Kłapacz is nu in balbezit. Kłapacz geeft de bal voor. Rényi heeft problemen om de bal te vangen. Bąkiewcz rent richting de bal. Bąkiewcz draait met de bal, schiet en ... Przysiuda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kapłański verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Glielmi passt de bal in één keer door. Kłapacz heeft problemen om de bal te vangen. Gryglak geeft de bal voor. Barbas maakt een snoekduik en kopt de bal. Butulan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bulikov United - Galaktyczni CF 0:1

37e minuut.
Butulan met een sublieme pass. Asilkurt kopt de bal weg. Madrigal speelt de bal door. Cirone bereikt de bal nog maar net als eerste. Cirone draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Dapiaggi passt de bal met de wreef. Madrigal rent richting de bal. Madrigal speelt de bal door. Cirone bereikt de bal nog maar net als eerste. Cirone schiet op doel. Butulan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Madrigal geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cirone springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Barbas passt de bal in één keer door. Madrigal is nu in balbezit. Madrigal passt de bal in één keer door. Daar is Cirone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cirone schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bulikov United 60%, Galaktyczni CF 40%.
Bulikov United - Galaktyczni CF 0:1

60e minuut.
Inworp. Kolano komt het veld opgelopen. Leński komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Bąkiewcz met een sublieme pass. Leński bereikt de bal nog maar net als eerste. Leński passt de bal met de wreef. Sułkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sułkowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Kolano neemt vlug de vrije trap. Sułkowski kopt de bal weg. Daar is Rényi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bąkiewcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bąkiewcz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bulikov United 54%, Galaktyczni CF 46%.
Bulikov United - Galaktyczni CF 0:1