Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
trabanciarze Pelikany Zabrze
ERYK Tactiek Atmosferovic
42% Balbezit 58%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 10
31.8 gemiddelde waardering 37.9
poor Schieten solid
weak Passen adequate
average Verdedigen good


3e minuut.
Ojamaa is nu in balbezit. Kiełkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kiełkowski passt de bal zonder na te denken. Bodelón rent richting de bal. Bodelón haalt uit met een fantastische trap. Izaguirre kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Inworp. Previ met de inworp. Martínez Franco is nu in balbezit. Değirmenci verovert de bal door een tackle van achteren. Değirmenci geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Kiełkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kiełkowski probeert naar een medespeler te passen. Bodelón bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodelón schiet op doel. Izaguirre werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Feinschmecker geeft een hoge lob. Previ is nu in balbezit. Previ passt de bal in één keer door. Değirmenci bereikt de bal nog maar net als eerste. Değirmenci haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

23e minuut.
Mamo onderschept slim de pass. Mamo geeft de bal voor. Bodelón rent richting de bal. Değirmenci is nu in balbezit. Değirmenci schiet op doel. Izaguirre kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Izaguirre niet meer kan verder spelen. Marek komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Dziedzina controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Fernández neemt vlug de vrije trap. Previ bereikt de bal nog maar net als eerste. Previ geeft een lange en hoge pass. Bodelón krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
trabanciarze - Pelikany Zabrze 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: trabanciarze 79%, Pelikany Zabrze 21%.
trabanciarze - Pelikany Zabrze 0:1

50e minuut.
Daar is Fernández, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krukowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Krukowiecki geeft een lange en hoge pass. Frej rent richting de bal. Frej haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Krukowiecki geeft de bal voor. Kiełkowski is nu in balbezit. Frej onderschept slim de pass. Petric rent richting de bal. Petric geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Mamo geeft een lange en hoge pass. Previ kopt de bal weg. Klungelig pakt Szambelan de bal. Değirmenci is nu in balbezit. Değirmenci draait met de bal, schiet en ... Marek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Rossini met een snelle inworp. Kiełkowski heeft problemen om de bal te vangen. Kiełkowski geeft de bal voor. Bodelón bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodelón draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Martínez Franco rent richting de bal. Previ onderschept slim de pass. Previ passt de bal met de wreef. Değirmenci rent richting de bal. Değirmenci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
trabanciarze - Pelikany Zabrze 0:2

82e minuut.
Değirmenci probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Previ de bal onder controle te krijgen. Previ geeft een hoge lob. Bodelón is nu in balbezit. Bodelón schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Rossini geeft een lange en hoge pass. Yultuğ is nu in balbezit. Yultuğ geeft een lange en hoge pass. Frej rent richting de bal. Frej haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Petric zal de hoekschop nemen. Arroz rent richting de bal. Ruicēns onderschept slim de pass. Frej is nu in balbezit. Frej schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: trabanciarze 56%, Pelikany Zabrze 44%.
trabanciarze - Pelikany Zabrze 0:2