Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Half Life Power Naćpane Bałwanki
Killbox Tactiek Mefedron
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
17 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
37.1 gemiddelde waardering 28.3
good Schieten average
adequate Passen weak
poor Verdedigen weak


7e minuut.
Gucciardo verovert de bal door een tackle van achteren. Biniaś met een sublieme pass. Spina bereikt de bal nog maar net als eerste. Spina haalt uit met een fantastische trap. Băcanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Koral zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Roczniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Roczniak geeft de bal voor. Spina springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Half Life Power - Naćpane Bałwanki 1:0

20e minuut.
Koral bereikt de bal nog maar net als eerste. Koral probeert naar een medespeler te passen. Biniaś kan de bal niet met de borst controleren. Spina bereikt de bal nog maar net als eerste. Spina schiet op doel. Băcanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Koral met de inworp. Roczniak geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Danielewicz de bal. Spina is nu in balbezit. Spina haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Cypisek is nu in balbezit. Nikolaidis verovert de bal door een tackle van achteren. Nikolaidis passt de bal zonder na te denken. Daar is Spina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spina draait met de bal, schiet en ... Băcanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Spina rent richting de bal. Spina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Half Life Power - Naćpane Bałwanki 2:0

36e minuut.
Tautges neemt vlug de vrije trap. Szirtesi heeft problemen om de bal te vangen. Africano rent richting de bal. Szirtesi onderschept slim de pass. Szirtesi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Koral is nu in balbezit. Koral passt de bal met de wreef. Biniaś met een sublieme pass. Spina bereikt de bal nog maar net als eerste. Spina haalt uit met een fantastische trap. Băcanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Danielewicz is nu in balbezit. Oláh geeft de bal voor. Tautges kan de bal niet met de borst controleren. Spina is nu in balbezit. Spina schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Half Life Power 40%, Naćpane Bałwanki 60%.
Half Life Power - Naćpane Bałwanki 2:0

47e minuut.
Kobiak heeft problemen om de bal te vangen. Koral rent richting de bal. Koral met een sublieme pass. Spina rent richting de bal. Spina haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Biniaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Biniaś geeft een lange en hoge pass. Daar is Spina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tautges verovert de bal door een tackle van achteren. Spina bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Biniaś zal de hoekschop nemen. Băcanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Spina kopt de bal weg. Băcanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Oláh kopt de bal weg. Chromik heeft problemen om de bal te vangen. Africano rent richting de bal. Szirtesi onderschept slim de pass. Szirtesi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Oláh speelt de bal door. Koral speelt de bal door. Spina rent richting de bal. Spina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Half Life Power - Naćpane Bałwanki 3:0

81e minuut.
Koral zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gamer rent richting de bal. Gamer geeft een lange en hoge pass. Koral kopt de bal weg. Roczniak geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Biniaś met een sublieme pass. Koral bereikt de bal nog maar net als eerste. Koral passt de bal in één keer door. Spina is nu in balbezit. Spina schiet op doel. Băcanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Half Life Power 53%, Naćpane Bałwanki 47%.
Half Life Power - Naćpane Bałwanki 3:0