Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Naćpane Bałwanki Half Life Power
Mefedron Tactiek Killbox
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 16
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
27.8 gemiddelde waardering 36.8
average Schieten good
weak Passen adequate
weak Verdedigen weak


3e minuut.
Cypisek rent richting de bal. Gucciardo onderschept slim de pass. Gucciardo met een sublieme pass. Spina is nu in balbezit. Spina draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Biniaś passt de bal met de wreef. Spina is nu in balbezit. Krupczak is nu in balbezit. Spina onderschept slim de pass. Spina schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Băcanu met een harde bal richting middenveld. Gucciardo kopt de bal weg. Spina bereikt de bal nog maar net als eerste. Spina draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Spina is nu in balbezit. Spina haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Szirtesi is nu in balbezit. Cypisek rent richting de bal. Trandafir verovert de bal door een tackle van achteren. Szirtesi onderschept slim de pass. Szirtesi haalt uit met een fantastische trap. Kwaiszewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Africano heeft problemen om de bal te vangen. Africano geeft een lange en hoge pass. Koral kopt de bal weg. Klungelig pakt Spina de bal. Spina haalt uit met een fantastische trap. Băcanu bokst de bal weg.

14e minuut.
Roczniak met een snelle inworp. Koral bereikt de bal nog maar net als eerste. Chromik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Koral is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Spina komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Nikolaidis met een snelle inworp. Koral bereikt de bal nog maar net als eerste. Roczniak probeert naar een medespeler te passen. Gucciardo is nu in balbezit. Gucciardo haalt uit met een fantastische trap. Băcanu bokst de bal weg. Koral rent richting de bal. Koral haalt uit met een fantastische trap. Băcanu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Naćpane Bałwanki - Half Life Power 0:1

19e minuut.
Danielewicz geeft een hoge lob. Faber bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolaidis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nikolaidis krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Koral is nu in balbezit. Koral geeft een lange en hoge pass. Spina rent richting de bal. Spina draait met de bal, schiet en ... Băcanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Naćpane Bałwanki - Half Life Power 0:2

24e minuut.
Biniaś draait met de bal, schiet en ... De bal rolt over de achterlijn. Băcanu trapt de bal weg. Szirtesi rent richting de bal. Szirtesi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Chromik probeert naar een medespeler te passen. Biniaś is nu in balbezit. Biniaś passt de bal in één keer door. Spina rent richting de bal. Spina schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Spina bereikt de bal nog maar net als eerste. Băcanu probeert wanhopig de bal te grijpen. Spina bereikt de bal nog maar net als eerste. Spina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Naćpane Bałwanki - Half Life Power 0:3

28e minuut.
Szirtesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Koral is nu in balbezit. Szirtesi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Szirtesi krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Danielewicz heeft problemen om de bal te vangen. Gucciardo met een sublieme pass. Szirtesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szirtesi draait met de bal, schiet en ... Kwaiszewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Naćpane Bałwanki - Half Life Power 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Naćpane Bałwanki 63%, Half Life Power 37%.
Naćpane Bałwanki - Half Life Power 1:3

62e minuut.
Biniaś rent richting de bal. Biniaś probeert naar een medespeler te passen. Spina heeft problemen om de bal te vangen. Gucciardo is nu in balbezit. Gucciardo haalt uit met een fantastische trap. Băcanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Roczniak geeft een lange en hoge pass. Spina rent richting de bal. Tautges legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tautges krijgt een gele kaart. Spina is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Spina kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

82e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Băcanu niet meer kan verder spelen. Paczos komt het veld opgelopen.

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nikolaidis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Koral rent richting de bal. Koral geeft een hoge lob. Spina maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Naćpane Bałwanki - Half Life Power 1:4

88e minuut.
Szirtesi passt de bal met de wreef. Faber bereikt de bal nog maar net als eerste. Faber met een sublieme pass. Szirtesi is nu in balbezit. Szirtesi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Naćpane Bałwanki 43%, Half Life Power 57%.
Naćpane Bałwanki - Half Life Power 1:4