Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Half Life Power Galaktyczni CF
Killbox Tactiek 4.3.1.2
35% Balbezit 65%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 31
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
35.7 gemiddelde waardering 56.5
average Schieten good
average Passen excellent
weak Verdedigen formidable


2e minuut.
Trandafir geeft een lange en hoge pass. Borovina is nu in balbezit. Borovina passt de bal met de wreef. Dapiaggi is nu in balbezit. Dapiaggi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Roczniak rent richting de bal. Clavier verovert de bal door een tackle van achteren. Clavier met een sublieme pass. Daar is Dapiaggi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dapiaggi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Half Life Power - Galaktyczni CF 0:1

8e minuut.
Bulgurcuoğlu onderschept slim de pass. Bulgurcuoğlu geeft de bal voor. Daar is Oláh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dapiaggi onderschept slim de pass. Dapiaggi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Borovina verovert de bal door een tackle van achteren. Borovina geeft de bal voor. Dapiaggi is nu in balbezit. Dapiaggi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Oláh geeft de bal voor. Clavier kopt de bal weg. Dapiaggi is nu in balbezit. Dapiaggi haalt uit met een fantastische trap. Kwaiszewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

19e minuut.
Roczniak passt de bal met de wreef. Bulgurcuoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulgurcuoğlu geeft de bal voor. Dapiaggi is nu in balbezit. Dapiaggi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Bulgurcuoğlu met een sublieme pass. Klungelig pakt Borovina de bal. Borovina probeert naar een medespeler te passen. Dapiaggi is nu in balbezit. Dapiaggi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Half Life Power - Galaktyczni CF 0:2

28e minuut.
Dapiaggi passt de bal in één keer door. Madrigal bereikt de bal nog maar net als eerste. Madrigal geeft een lange en hoge pass. Dapiaggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dapiaggi draait met de bal, schiet en ... Kwaiszewski bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Paraschivu controleert de bal met de borst. De bal raakt de paal.

30e minuut.
Clavier passt de bal in één keer door. Borovina rent richting de bal. Trandafir onderschept slim de pass. Dapiaggi onderschept slim de pass. Dapiaggi schiet op doel. Kwaiszewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Oláh probeert naar een medespeler te passen. Madrigal geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Trandafir de bal. Dapiaggi rent richting de bal. Dapiaggi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Clavier bereikt de bal nog maar net als eerste. Clavier passt de bal met de wreef. Bulgurcuoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Bulgurcuoğlu geeft een lange en hoge pass. Dapiaggi springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Half Life Power - Galaktyczni CF 0:3

39e minuut.
Madrigal passt de bal zonder na te denken. Africano bereikt de bal nog maar net als eerste. Dapiaggi onderschept slim de pass. Dapiaggi haalt uit met een fantastische trap. Kwaiszewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Half Life Power - Galaktyczni CF 0:4

42e minuut.
Paraschivu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dapiaggi onderschept slim de pass. Trandafir rent richting de bal. Dapiaggi verovert de bal door een tackle van achteren. Dapiaggi schiet op doel. Kwaiszewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Roczniak rent richting de bal. Roczniak passt de bal met de wreef. Clavier speelt de bal door. Dapiaggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dapiaggi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Half Life Power 81%, Galaktyczni CF 19%.
Half Life Power - Galaktyczni CF 0:4

54e minuut.
Oláh bereikt de bal nog maar net als eerste. Oláh geeft een hoge lob. Clavier kopt de bal weg. Dapiaggi is nu in balbezit. Dapiaggi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Half Life Power - Galaktyczni CF 0:5

56e minuut.
Asilkurt is nu in balbezit. Asilkurt passt de bal in één keer door. Bulgurcuoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulgurcuoğlu geeft een hoge lob. Dapiaggi krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Asilkurt geeft de bal voor. Borovina is nu in balbezit. Trandafir begaat een overtreding. Borovina is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Asilkurt neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Half Life Power - Galaktyczni CF 0:6

64e minuut.
Dapiaggi rent richting de bal. Borovina is nu in balbezit. Borovina probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bulgurcuoğlu de bal. Bulgurcuoğlu geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Dapiaggi rent richting de bal. Dapiaggi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Half Life Power - Galaktyczni CF 0:7

68e minuut.
Madrigal met de inworp. Asilkurt met een sublieme pass. Borovina is nu in balbezit. Borovina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Half Life Power - Galaktyczni CF 0:8

70e minuut.
Borovina kopt de bal weg. Klungelig pakt Paraschivu de bal. Dapiaggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dapiaggi schiet op doel. Kwaiszewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Half Life Power - Galaktyczni CF 0:9

71e minuut.
Bulgurcuoğlu geeft de bal voor. Paraschivu heeft problemen om de bal te vangen. Oláh is nu in balbezit. Dapiaggi verovert de bal door een tackle van achteren. Dapiaggi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Asilkurt onderschept slim de pass. Asilkurt passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Borovina de bal. Borovina haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Paraschivu de bal onder controle te krijgen. Kwaiszewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Half Life Power - Galaktyczni CF 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Half Life Power 76%, Galaktyczni CF 24%.
Half Life Power - Galaktyczni CF 0:10