Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
trabanciarze kazimierz59
ERYK Tactiek 442
42% Balbezit 58%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
28.3 gemiddelde waardering 50.5
zwak Schieten zeer goed
zwak Passen redelijk
redelijk Verdedigen uitstekend


17e minuut.
Krukowiecki probeert naar een medespeler te passen. Frej is nu in balbezit. Dziedzina bereikt de bal nog maar net als eerste. Frej rent richting de bal. Frej schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Ribeirinho rent richting de bal. Ribeirinho geeft een hoge lob. Klungelig pakt Martínez Franco de bal. Velasco rent richting de bal. Velasco schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Marek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Mundi speelt de bal door. Telek is nu in balbezit. Telek probeert naar een medespeler te passen. Velasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Velasco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Telek speelt de bal door. Velasco heeft problemen om de bal te vangen. Telek bereikt de bal nog maar net als eerste. Telek geeft een lange en hoge pass. Yultuğ heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ribeirinho zal de hoekschop nemen. Arroz heeft problemen om de bal te vangen. Geremek is nu in balbezit. Geremek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
trabanciarze - kazimierz59 0:1

41e minuut.
Šámal trapt de bal weg van het doel. Mundi kopt de bal weg. Geremek bereikt de bal nog maar net als eerste. Geremek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: trabanciarze 53%, kazimierz59 47%.
trabanciarze - kazimierz59 0:1

54e minuut.
Velasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Velasco passt de bal in één keer door. Telek rent richting de bal. Telek draait met de bal, schiet en ... Marek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

59e minuut.
Ribeirinho is nu in balbezit. Ribeirinho passt de bal met de wreef. Geremek bereikt de bal nog maar net als eerste. Velasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Velasco draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Mundi haalt uit met een fantastische trap. De bal rolt over de achterlijn. Marek met een harde bal richting middenveld. Geremek controleert de bal met de borst. Geremek schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Petric met de inworp. Kożukar is nu in balbezit. Kożukar geeft een hoge lob. Velasco rent richting de bal. Velasco draait met de bal, schiet en ... Marek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Velasco is nu in balbezit. Velasco draait met de bal, schiet en ... Marek probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Ribeirinho probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Telek de bal. Telek passt de bal met de wreef. Velasco rent richting de bal. Velasco haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Ribeirinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribeirinho probeert naar een medespeler te passen. Yultuğ verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Geremek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Geremek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: trabanciarze 61%, kazimierz59 39%.
trabanciarze - kazimierz59 0:1