Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Naćpane Bałwanki Bulikov United
Mefedron Tactiek 442
41% Balbezit 59%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
28.5 gemiddelde waardering 47.8
matig Schieten uitstekend
zwak Passen solide
zwak Verdedigen goed


9e minuut.
Rysio geeft de bal voor. Chromik kopt de bal weg. Cypisek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szirtesi is nu in balbezit. Szirtesi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Czyszanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czyszanowski probeert naar een medespeler te passen. Bąkiewcz is nu in balbezit. Bąkiewcz schiet op doel. Băcanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Naćpane Bałwanki - Bulikov United 0:1

15e minuut.
Stuhr onderschept slim de pass. Stuhr probeert naar een medespeler te passen. Sułkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sułkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Naćpane Bałwanki - Bulikov United 0:2

17e minuut.
Inworp. Leński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stuhr bereikt de bal nog maar net als eerste. Stuhr geeft een lange en hoge pass. Sułkowski krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Băcanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Naćpane Bałwanki - Bulikov United 0:3

19e minuut.
Stuhr bereikt de bal nog maar net als eerste. Stuhr geeft de bal voor. Daar is Bąkiewcz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sułkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sułkowski schiet op doel. Băcanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Bąkiewcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bąkiewcz schiet op doel. Băcanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Naćpane Bałwanki - Bulikov United 0:4

25e minuut.
Daar is Leński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leński passt de bal in één keer door. Asani probeert naar een medespeler te passen. Bąkiewcz rent richting de bal. Bąkiewcz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Naćpane Bałwanki - Bulikov United 0:5

25e minuut.
Klungelig pakt Szirtesi de bal. Sułkowski is nu in balbezit. Sułkowski met een sublieme pass. Bąkiewcz is nu in balbezit. Bąkiewcz haalt uit met een fantastische trap. Paal!

29e minuut.
Gamer bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamer geeft een hoge lob. Daar is Drzyzga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Padrón is nu in balbezit. Padrón schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Leński verovert de bal door een tackle van achteren. Leński geeft een hoge lob. Bąkiewcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bąkiewcz schiet op doel. Băcanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Naćpane Bałwanki - Bulikov United 0:6

37e minuut.
Stuhr geeft een lange en hoge pass. Kobiak probeert de bal met de borst te controleren. Sułkowski is nu in balbezit. Sułkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Naćpane Bałwanki - Bulikov United 0:7

40e minuut.
Tautges geeft een hoge lob. Drzyzga geeft een hoge lob. Asani kopt de bal weg. Sułkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sułkowski schiet op doel. Băcanu bokst de bal weg. Stuhr raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Medalik komt het veld opgelopen. Leński neemt de hoekschop. Bąkiewcz maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Naćpane Bałwanki 64%, Bulikov United 36%.
Naćpane Bałwanki - Bulikov United 0:7

57e minuut.
Bąkiewcz rent richting de bal. Czyszanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czyszanowski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Sułkowski de bal. Sułkowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Krupczak rent richting de bal. Bąkiewcz verovert de bal door een tackle van achteren. Gamer met een sublieme pass. Asani is nu in balbezit. Asani schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Doeltrap. Selmani komt het veld opgelopen. Piątkowski komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Piątkowski rent richting de bal. Cypisek begaat een overtreding. Piątkowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Asani zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Selmani probeert de bal met de borst te controleren. Tautges bereikt de bal nog maar net als eerste. Selmani onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Bąkiewcz rent richting de bal. Tautges legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bąkiewcz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Selmani neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Băcanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Naćpane Bałwanki - Bulikov United 0:8

86e minuut.
Medalik passt de bal met de wreef. Czyszanowski is nu in balbezit. Czyszanowski met een sublieme pass. Bąkiewcz rent richting de bal. Bąkiewcz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Naćpane Bałwanki 70%, Bulikov United 30%.
Naćpane Bałwanki - Bulikov United 0:8