Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bulikov United Naćpane Bałwanki
442 Tactiek Mefedron
61% Balbezit 39%
36% Spel op eigen helft 64%
21 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
47.7 gemiddelde waardering 30.1
uitstekend Schieten matig
zeer goed Passen zwak
redelijk Verdedigen zwak


4e minuut.
Asani bereikt de bal nog maar net als eerste. Asani met een sublieme pass. Bąkiewcz is nu in balbezit. Bąkiewcz schiet op doel. Băcanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bulikov United - Naćpane Bałwanki 1:0

7e minuut.
Kobiak rent richting de bal. Bąkiewcz onderschept slim de pass. Asani met een sublieme pass. Selmani rent richting de bal. Selmani schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Czyszanowski geeft een lange en hoge pass. Cypisek bereikt de bal nog maar net als eerste. Asani verovert de bal door een tackle van achteren. Asani geeft een hoge lob. Bąkiewcz springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Petasz speelt de bal door. Rysio rent richting de bal. Rysio speelt de bal door. Selmani rent richting de bal. Selmani haalt uit met een fantastische trap. Băcanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Bulikov United - Naćpane Bałwanki 2:0

16e minuut.
Petasz geeft een hoge lob. Czyszanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czyszanowski speelt de bal door. Selmani is nu in balbezit. Selmani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Czyszanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czyszanowski met een sublieme pass. Bąkiewcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bąkiewcz draait met de bal, schiet en ... Băcanu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Leński geeft de bal voor. Băcanu bokst de bal weg.

32e minuut.
Cypisek is nu in balbezit. Asani verovert de bal door een tackle van achteren. Asani geeft een hoge lob. Bąkiewcz is nu in balbezit. Bąkiewcz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Leński probeert naar een medespeler te passen. Bąkiewcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bąkiewcz met een sublieme pass. Selmani bereikt de bal nog maar net als eerste. Selmani draait met de bal, schiet en ... Băcanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bulikov United 41%, Naćpane Bałwanki 59%.
Bulikov United - Naćpane Bałwanki 2:0

46e minuut.
Stuhr komt het veld opgelopen. Kolano komt het veld opgelopen. Piątkowski komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Czyszanowski rent richting de bal. Czyszanowski met een sublieme pass. Selmani is nu in balbezit. Selmani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bulikov United - Naćpane Bałwanki 3:0

49e minuut.
Selmani kopt de bal weg. Czyszanowski rent richting de bal. Czyszanowski passt de bal in één keer door. Selmani bereikt de bal nog maar net als eerste. Selmani haalt uit met een fantastische trap. Băcanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Kobiak de bal. Bąkiewcz rent richting de bal. Bąkiewcz haalt uit met een fantastische trap. Băcanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bulikov United - Naćpane Bałwanki 4:0

51e minuut.
Selmani rent richting de bal. Selmani passt de bal in één keer door. Czyszanowski is nu in balbezit. Czyszanowski geeft de bal voor. Bąkiewcz krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Drzyzga onderschept slim de pass. Butulan met een sublieme pass. Asani speelt de bal door. Czyszanowski is nu in balbezit. Czyszanowski schiet op doel. Băcanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Stuhr passt de bal zonder na te denken. Czyszanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czyszanowski geeft de bal voor. Bąkiewcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bąkiewcz haalt uit met een fantastische trap. Băcanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Wyręba geeft een hoge lob. Selmani probeert de bal met de borst te controleren. Asani probeert naar een medespeler te passen. Selmani bereikt de bal nog maar net als eerste. Selmani schiet op doel. Băcanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Stuhr rent richting de bal. Stuhr passt de bal met de wreef. Czyszanowski rent richting de bal. Czyszanowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bulikov United - Naćpane Bałwanki 5:0

85e minuut.
Faber met een sublieme pass. Selmani heeft problemen om de bal te vangen. Danielewicz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Danielewicz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bulikov United 31%, Naćpane Bałwanki 69%.
Bulikov United - Naćpane Bałwanki 5:0