Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kazimierz59 Half Life Power
442 Tactiek Killbox
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
7 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.7 gemiddelde waardering 36.5
zeer goed Schieten matig
redelijk Passen goed
solide Verdedigen zwak


3e minuut.
Trandafir is nu in balbezit. Geremek bereikt de bal nog maar net als eerste. Trandafir bereikt de bal nog maar net als eerste. Geremek onderschept slim de pass. Geremek haalt uit met een fantastische trap. Kwaiszewski bokst de bal weg. Paal! Velasco is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
kazimierz59 - Half Life Power 1:0

17e minuut.
Gucciardo is nu in balbezit. Geremek onderschept slim de pass. Geremek speelt de bal door. Velasco heeft problemen om de bal te vangen. Velasco haalt uit met een fantastische trap. Kwaiszewski bokst de bal weg.

18e minuut.
Spina kopt de bal weg. Klungelig pakt Biniaś de bal. Kożukar begaat een overtreding. Kożukar krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Illés rent richting de bal. Illés geeft de bal voor. Klungelig pakt Paraschivu de bal. Velasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Velasco haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Kwaiszewski trapt de bal weg van het doel. Biniaś kopt de bal weg. Zakaryan heeft problemen om de bal te vangen. Spina rent richting de bal. Spina probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
kazimierz59 - Half Life Power 1:1

39e minuut.
Telek geeft een hoge lob. Trandafir rent richting de bal. Geremek verovert de bal door een tackle van achteren. Geremek draait met de bal, schiet en ... Kwaiszewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
kazimierz59 - Half Life Power 2:1

43e minuut.
Kwaiszewski met een harde bal richting middenveld. Telek kopt de bal weg. Velasco rent richting de bal. Velasco geeft de bal voor. Geremek springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kazimierz59 - Half Life Power 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kazimierz59 40%, Half Life Power 60%.
kazimierz59 - Half Life Power 3:1

61e minuut.
Gucciardo is nu in balbezit. Mundi onderschept slim de pass. Mundi passt de bal met de wreef. Telek rent richting de bal. Telek geeft een lange en hoge pass. Kwaiszewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Geremek rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kazimierz59 - Half Life Power 4:1

63e minuut.
Ribeirinho geeft een hoge lob. Trandafir bereikt de bal nog maar net als eerste. Trandafir geeft een hoge lob. Telek bereikt de bal nog maar net als eerste. Telek geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Ribeirinho is nu in balbezit. Nikolaidis verovert de bal door een tackle van achteren. Nikolaidis geeft een hoge lob. Spina is nu in balbezit. Spina schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Šámal bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Kożukar speelt de bal door. Klungelig pakt Oláh de bal. Telek speelt de bal door. Daar is Velasco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velasco schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Doeltrap. Kwaiszewski trapt de bal weg van het doel. Biniaś kopt de bal weg. Spina is nu in balbezit. Spina schiet op doel. Šámal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Roczniak probeert naar een medespeler te passen. Spina bereikt de bal nog maar net als eerste. Kożukar verovert de bal door een tackle van achteren. Koral onderschept slim de pass. Koral schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Kożukar controleert de bal met de borst. Kożukar passt de bal zonder na te denken. Geremek is nu in balbezit. Geremek haalt uit met een fantastische trap. Kwaiszewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
kazimierz59 - Half Life Power 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kazimierz59 44%, Half Life Power 56%.
kazimierz59 - Half Life Power 5:1