Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Galaktyczni CF trabanciarze
4.3.1.2 Tactiek ERYK
65% Balbezit 35%
26% Spel op eigen helft 74%
29 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
6 Buitenspel 1
57.1 gemiddelde waardering 30.9
solide Schieten zwak
uitstekend Passen matig
uitstekend Verdedigen matig


1e minuut.
Arroz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Asilkurt met een sublieme pass. Bulgurcuoğlu rent richting de bal. Bulgurcuoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Galaktyczni CF - trabanciarze 1:0

14e minuut.
Madrigal passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Clavier de bal. Clavier geeft de bal voor. Donev krijgt zijn hoofd ertegen. Izaguirre werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Galaktyczni CF - trabanciarze 2:0

17e minuut.
Madrigal bereikt de bal nog maar net als eerste. Madrigal passt de bal zonder na te denken. Bulgurcuoğlu rent richting de bal. Bulgurcuoğlu geeft de bal voor. Borovina maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Clavier speelt de bal door. Yultuğ verovert de bal door een tackle van achteren. Bulgurcuoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulgurcuoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Galaktyczni CF - trabanciarze 3:0

25e minuut.
Frej rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Asilkurt. Frej is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bandırmalıoğlu met een snel genomen vrije trap. Frej rent richting de bal. Frej schiet op doel. Przysiuda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Clavier probeert naar een medespeler te passen. Bulgurcuoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulgurcuoğlu met een sublieme pass. Klungelig pakt Borovina de bal. Borovina geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Ojamaa passt de bal in één keer door. Borovina heeft problemen om de bal te vangen. Donev rent richting de bal. Donev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Galaktyczni CF - trabanciarze 4:0

43e minuut.
Borovina verovert de bal door een tackle van achteren. Borovina probeert naar een medespeler te passen. Ojamaa is nu in balbezit. Donev verovert de bal door een tackle van achteren. Donev draait met de bal, schiet en ... Izaguirre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galaktyczni CF 32%, trabanciarze 68%.
Galaktyczni CF - trabanciarze 4:0

46e minuut.
Yultuğ geeft de bal voor. Clavier rent richting de bal. Clavier passt de bal met de wreef. Bulgurcuoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulgurcuoğlu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Bulgurcuoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bulgurcuoğlu geeft een hoge lob. Izaguirre kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bulgurcuoğlu is nu in balbezit. Donev is nu in balbezit. Donev haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Daar is Krukowiecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Madrigal speelt de bal door. Borovina met een sublieme pass. Donev bereikt de bal nog maar net als eerste. Donev draait met de bal, schiet en ... Izaguirre bokst de bal weg.

55e minuut.
Izaguirre trapt de bal weg van het doel. Clavier kopt de bal weg. Bulgurcuoğlu rent richting de bal. Bulgurcuoğlu geeft een hoge lob. Donev krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Bulgurcuoğlu rent richting de bal. Inworp. Bulgurcuoğlu met een snelle inworp. Clavier rent richting de bal. Clavier geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Clavier is nu in balbezit. Clavier passt de bal in één keer door. Borovina is nu in balbezit. Borovina draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Bandırmalıoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Clavier is nu in balbezit. Clavier met een sublieme pass. Bulgurcuoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulgurcuoğlu geeft een lange en hoge pass. Izaguirre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Izaguirre trapt de bal weg van het doel. Clavier kopt de bal weg. Daar is Yultuğ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borovina is nu in balbezit. Borovina schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Bulgurcuoğlu rent richting de bal. Bulgurcuoğlu passt de bal met de wreef. Donev rent richting de bal. Donev schiet op doel. Ojamaa probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Rényi probeert naar een medespeler te passen. Asilkurt probeert naar een medespeler te passen. Yultuğ verovert de bal door een tackle van achteren. Bulgurcuoğlu rent richting de bal. Bulgurcuoğlu draait met de bal, schiet en ... Izaguirre kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Arroz probeert naar een medespeler te passen. Bulgurcuoğlu is nu in balbezit. Bulgurcuoğlu geeft een lange en hoge pass. Donev heeft problemen om de bal te vangen. Donev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Madrigal speelt de bal door. Bulgurcuoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulgurcuoğlu speelt de bal door. Donev rent richting de bal. Donev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Asilkurt rent richting de bal. Asilkurt passt de bal zonder na te denken. Madrigal bereikt de bal nog maar net als eerste. Madrigal geeft de bal voor. Borovina krijgt zijn hoofd ertegen. Izaguirre kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Madrigal met de inworp. Asilkurt bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Krukowiecki zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Krukowiecki naar de kleedkamers voor een vroege douche.

90e minuut.
Clavier is nu in balbezit. Asilkurt met een sublieme pass. Clavier bereikt de bal nog maar net als eerste. Clavier passt de bal in één keer door. Bulgurcuoğlu geeft de bal voor. Izaguirre bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galaktyczni CF 20%, trabanciarze 80%.
Galaktyczni CF - trabanciarze 4:0