Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bulikov United Pelikany Zabrze
442 Tactiek Atmosferovic
58% Balbezit 42%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
50.2 gemiddelde waardering 36.3
uitstekend Schieten goed
solide Passen matig
goed Verdedigen goed


3e minuut.
Petasz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kiełkowski met de inworp. Feinschmecker bereikt de bal nog maar net als eerste. Feinschmecker geeft een hoge lob. Butulan bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kiełkowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bodelón maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Glielmi met een sublieme pass. Kiełkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełkowski passt de bal met de wreef. Ruicēns geeft de bal voor. Değirmenci krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Klungelig pakt Glielmi de bal. Ruicēns is nu in balbezit. Ruicēns passt de bal in één keer door. Değirmenci bereikt de bal nog maar net als eerste. Değirmenci geeft een lange en hoge pass. Paal!
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Rossini rent richting de bal. Wyręba verovert de bal door een tackle van achteren. Leński bereikt de bal nog maar net als eerste. Leński geeft de bal voor. Bąkiewcz springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bulikov United - Pelikany Zabrze 1:0

33e minuut.
Ruicēns is nu in balbezit. Ruicēns passt de bal zonder na te denken. Previ is nu in balbezit. Previ geeft de bal voor. Bodelón maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Drzyzga probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bulikov United - Pelikany Zabrze 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bulikov United 67%, Pelikany Zabrze 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bulikov United - Pelikany Zabrze 1:1

49e minuut.
Leński verovert de bal door een tackle van achteren. Leński speelt de bal door. Asani probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bąkiewcz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bąkiewcz haalt uit met een fantastische trap. Pereira verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Leński rent richting de bal. Leński met een sublieme pass. Sułkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sułkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bulikov United - Pelikany Zabrze 2:1

65e minuut.
Asani geeft de bal voor. Sułkowski is nu in balbezit. Daar is Sułkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sułkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bulikov United - Pelikany Zabrze 3:1

68e minuut.
Leński bereikt de bal nog maar net als eerste. Leński passt de bal zonder na te denken. Sułkowski rent richting de bal. Sułkowski haalt uit met een fantastische trap. Pereira werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bulikov United - Pelikany Zabrze 4:1

69e minuut.
Drzyzga geeft de bal voor. Fernández is nu in balbezit. Bąkiewcz maakt een afschuwelijke overtreding. Bąkiewcz krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Petasz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ruicēns de bal. Ruicēns speelt de bal door. Değirmenci is nu in balbezit. Değirmenci draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Leński probeert naar een medespeler te passen. Asani rent richting de bal. Asani passt de bal zonder na te denken. Czyszanowski is nu in balbezit. Czyszanowski geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Feinschmecker controleert de bal met de borst. Asani rent richting de bal. Feinschmecker maakt een afschuwelijke overtreding. Feinschmecker krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Feinschmecker speelt de bal door. Glielmi met een snel genomen vrije trap. Leński probeert naar een medespeler te passen. Sułkowski heeft problemen om de bal te vangen. Sułkowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Glielmi verovert de bal door een tackle van achteren. Glielmi passt de bal zonder na te denken. Bąkiewcz is nu in balbezit. Bąkiewcz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bulikov United - Pelikany Zabrze 5:1

87e minuut.
Asani rent richting de bal. Asani probeert naar een medespeler te passen. Sułkowski is nu in balbezit. Sułkowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Bulikov United - Pelikany Zabrze 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bulikov United 54%, Pelikany Zabrze 46%.
Bulikov United - Pelikany Zabrze 6:1