Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Oblatywacze Naćpane Bałwanki
Moja atak Tactiek Mefedron
63% Balbezit 37%
29% Spel op eigen helft 71%
23 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.3 gemiddelde waardering 28.3
good Schieten weak
solid Passen weak
adequate Verdedigen weak


10e minuut.
Faber kopt de bal weg. Zago rent richting de bal. Danielewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Rojas onderschept slim de pass. Rojas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Zago geeft een hoge lob. Klungelig pakt Krupczak de bal. Wende is nu in balbezit. Wende haalt uit met een fantastische trap. Tautges probeert de bal aan de voet te houden. Băcanu bokst de bal weg.

21e minuut.
Petrini geeft een lange en hoge pass. Siewkowski probeert naar een medespeler te passen. Rojas heeft problemen om de bal te vangen. Rojas schiet op doel. Băcanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oblatywacze - Naćpane Bałwanki 1:0

24e minuut.
Tautges kopt de bal weg. Famfulík is nu in balbezit. Famfulík geeft een lange en hoge pass. Daar is Wende, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wende draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Petrini rent richting de bal. Petrini met een sublieme pass. Gamer bereikt de bal nog maar net als eerste. Wende onderschept slim de pass. Wende schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Famfulík geeft de bal voor. Daar is Krupczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rojas rent richting de bal. Rojas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oblatywacze - Naćpane Bałwanki 2:0

44e minuut.
Famfulík probeert naar een medespeler te passen. Daar is Petrini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Famfulík speelt de bal door. Wende rent richting de bal. Wende draait met de bal, schiet en ... Băcanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Oblatywacze 30%, Naćpane Bałwanki 70%.
FC Oblatywacze - Naćpane Bałwanki 2:0

54e minuut.
Petrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrini passt de bal zonder na te denken. Tautges bereikt de bal nog maar net als eerste. Wende verovert de bal door een tackle van achteren. Wende haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Chromik met een sublieme pass. Ociepka rent richting de bal. Ociepka probeert naar een medespeler te passen. Wende rent richting de bal. Wende draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Inworp. Famfulík zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chromik bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrini onderschept slim de pass. Petrini geeft een lange en hoge pass. Băcanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Wende rent richting de bal. Zago probeert naar een medespeler te passen. Daar is Krupczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wende rent richting de bal. Wende schiet op doel. De bal raakt de paal.

83e minuut.
Zago is nu in balbezit. Wende rent richting de bal. Chromik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wende verovert de bal door een tackle van achteren. Wende schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Oblatywacze 28%, Naćpane Bałwanki 72%.
FC Oblatywacze - Naćpane Bałwanki 2:0