Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Naćpane Bałwanki FC Oblatywacze
Mefedron Tactiek Moja atak
36% Balbezit 64%
70% Spel op eigen helft 30%
0 Doelpogingen 27
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.1 gemiddelde waardering 49.8
zwak Schieten goed
zwak Passen zeer goed
slecht Verdedigen goed


4e minuut.
Tautges rent richting de bal. Petrini onderschept slim de pass. Petrini passt de bal in één keer door. Wende is nu in balbezit. Wende draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Miszczyk met de inworp. Chromik bereikt de bal nog maar net als eerste. Pomponi onderschept slim de pass. Pomponi geeft de bal voor. Wende springt en kopt de bal. Băcanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Krupczak verovert de bal door een tackle van achteren. Miszczyk is nu in balbezit. Miszczyk met een sublieme pass. Rojas is nu in balbezit. Rojas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Rojas geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Petrini de bal. Petrini passt de bal zonder na te denken. Wende rent richting de bal. Wende haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Daar is Tautges, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wende rent richting de bal. Tautges legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wende is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Wende neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Naćpane Bałwanki - FC Oblatywacze 0:1

30e minuut.
Petrini probeert naar een medespeler te passen. Wende is nu in balbezit. Tautges geeft een lange en hoge pass. Daar is Wende, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wende haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Rojas geeft een hoge lob. Tautges kopt de bal weg. Rojas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojas haalt uit met een fantastische trap. Tautges probeert de bal aan de voet te houden. Băcanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Ociepka passt de bal zonder na te denken. Famfulík is nu in balbezit. Famfulík geeft een lange en hoge pass. Wende rent richting de bal. Wende draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Pomponi probeert naar een medespeler te passen. Rojas is nu in balbezit. Rojas passt de bal in één keer door. Wende bereikt de bal nog maar net als eerste. Wende draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Wende is nu in balbezit. Pomponi speelt de bal door. Daar is Rojas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wende bereikt de bal nog maar net als eerste. Wende draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Petrini is nu in balbezit. Petrini haalt uit met een fantastische trap. Băcanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Naćpane Bałwanki - FC Oblatywacze 0:2

43e minuut.
Famfulík speelt de bal door. Petrini rent richting de bal. Petrini probeert naar een medespeler te passen. Famfulík rent richting de bal. Famfulík draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wende krijgt zijn hoofd ertegen. Wende bereikt de bal nog maar net als eerste. Wende schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Naćpane Bałwanki - FC Oblatywacze 0:3

45e minuut.
Szirtesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Wende onderschept slim de pass. Kobiak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wende raakt geblesseerd tijdens het duel. Pomponi wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Naćpane Bałwanki 74%, FC Oblatywacze 26%.
Naćpane Bałwanki - FC Oblatywacze 0:3

56e minuut.
Famfulík passt de bal zonder na te denken. Wende is nu in balbezit. Pomponi met een sublieme pass. Rojas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojas haalt uit met een fantastische trap. Băcanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Šušnjević kopt de bal weg. Famfulík rent richting de bal. Famfulík geeft een hoge lob. Wende bereikt de bal nog maar net als eerste. Wende draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Naćpane Bałwanki - FC Oblatywacze 0:4

71e minuut.
Rojas is nu in balbezit. Rojas speelt de bal door. Wende bereikt de bal nog maar net als eerste. Wende haalt uit met een fantastische trap. Tautges probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Băcanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Famfulík probeert naar een medespeler te passen. Petrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrini probeert naar een medespeler te passen. Wende bereikt de bal nog maar net als eerste. Wende schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Băcanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Parol komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Gamer is nu in balbezit. Pomponi verovert de bal door een tackle van achteren. Pomponi speelt de bal door. Parol heeft problemen om de bal te vangen. Parol draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Naćpane Bałwanki - FC Oblatywacze 0:5

87e minuut.
Pomponi passt de bal met de wreef. Parol rent richting de bal. Parol passt de bal zonder na te denken. Rojas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Naćpane Bałwanki 67%, FC Oblatywacze 33%.
Naćpane Bałwanki - FC Oblatywacze 0:5