Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Oblatywacze Half Life Power
Moja atak Tactiek Killbox
65% Balbezit 35%
35% Spel op eigen helft 65%
12 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
50.9 gemiddelde waardering 37.2
good Schieten adequate
very good Passen average
good Verdedigen weak


4e minuut.
Famfulík geeft een lange en hoge pass. Daar is Oláh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gucciardo is nu in balbezit. Wende onderschept slim de pass. Wende haalt uit met een fantastische trap. Kwaiszewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Wende met een sublieme pass. Famfulík bereikt de bal nog maar net als eerste. Famfulík geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Rojas de bal. Rojas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Oblatywacze 39%, Half Life Power 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Oblatywacze - Half Life Power 0:0

47e minuut.
Gucciardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Zago verovert de bal door een tackle van achteren. Zago probeert naar een medespeler te passen. Famfulík rent richting de bal. Famfulík geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Zago verovert de bal door een tackle van achteren. Zago met een sublieme pass. Paraschivu rent richting de bal. Wende onderschept slim de pass. Wende draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Zago is nu in balbezit. Zago passt de bal met de wreef. Petrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Zago bereikt de bal nog maar net als eerste. Zago geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Famfulík passt de bal in één keer door. Pomponi rent richting de bal. Pomponi passt de bal met de wreef. Wende bereikt de bal nog maar net als eerste. Wende haalt uit met een fantastische trap. Kwaiszewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Famfulík zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Africano is nu in balbezit. Africano passt de bal zonder na te denken. Famfulík geeft een lange en hoge pass. Wende rent richting de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Daar is Wende, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Africano legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wende is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wende neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oblatywacze - Half Life Power 1:0

71e minuut.
Famfulík rent richting de bal. Famfulík speelt de bal door. Africano bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojas onderschept slim de pass. Rojas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Inworp. Parol komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Pomponi is nu in balbezit. Pomponi passt de bal in één keer door. Famfulík bereikt de bal nog maar net als eerste. Famfulík geeft een hoge lob. Parol springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Oblatywacze 32%, Half Life Power 68%.
FC Oblatywacze - Half Life Power 1:0