Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pelikany Zabrze Galaktyczni CF
Atmosferovic Tactiek 4.3.1.2
40% Balbezit 60%
59% Spel op eigen helft 41%
1 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 8
36.2 gemiddelde waardering 52.8
good Schieten solid
average Passen very good
good Verdedigen excellent


2e minuut.
Dapiaggi passt de bal zonder na te denken. Borovina bereikt de bal nog maar net als eerste. Borovina passt de bal in één keer door. Donev bereikt de bal nog maar net als eerste. Donev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pereira trapt de bal weg van het doel. Gryglak kopt de bal weg. Borovina is nu in balbezit. Borovina schiet op doel. Pereira bokst de bal weg.

19e minuut.
Previ is nu in balbezit. Marius tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Previ is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ruicēns met een snel genomen vrije trap. Kapłański probeert de bal met de borst te controleren. Bodelón rent richting de bal. Bodelón schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Rossini geeft de bal voor. Gryglak kopt de bal weg. Borovina rent richting de bal. Borovina haalt uit met een fantastische trap. Pereira probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelikany Zabrze - Galaktyczni CF 0:1

24e minuut.
Dapiaggi is nu in balbezit. Dapiaggi passt de bal zonder na te denken. Borovina is nu in balbezit. Borovina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelikany Zabrze - Galaktyczni CF 0:2

34e minuut.
Marius verovert de bal door een tackle van achteren. Marius passt de bal in één keer door. Madrigal speelt de bal door. Donev is nu in balbezit. Donev draait met de bal, schiet en ... Pereira probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Madrigal passt de bal met de wreef. Daar is Donev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mamo is nu in balbezit. Donev verovert de bal door een tackle van achteren. Donev draait met de bal, schiet en ... Pereira bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelikany Zabrze - Galaktyczni CF 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pelikany Zabrze 58%, Galaktyczni CF 42%.
Pelikany Zabrze - Galaktyczni CF 0:3

49e minuut.
Dapiaggi rent richting de bal. Dapiaggi geeft een hoge lob. Mamo heeft problemen om de bal te vangen. Borovina bereikt de bal nog maar net als eerste. Borovina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelikany Zabrze - Galaktyczni CF 0:4

57e minuut.
Feinschmecker heeft problemen om de bal te vangen. Asilkurt is nu in balbezit. Asilkurt passt de bal met de wreef. Borovina is nu in balbezit. Borovina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelikany Zabrze - Galaktyczni CF 0:5

69e minuut.
Madrigal rent richting de bal. Madrigal passt de bal met de wreef. Donev is nu in balbezit. Donev draait met de bal, schiet en ... Pereira maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelikany Zabrze - Galaktyczni CF 0:6

72e minuut.
Donev raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Barbas komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Madrigal is nu in balbezit. Madrigal passt de bal met de wreef. Borovina is nu in balbezit. Borovina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pelikany Zabrze - Galaktyczni CF 0:7

78e minuut.
Madrigal passt de bal in één keer door. Dapiaggi is nu in balbezit. Borovina bereikt de bal nog maar net als eerste. Borovina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelikany Zabrze - Galaktyczni CF 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pelikany Zabrze 60%, Galaktyczni CF 40%.
Pelikany Zabrze - Galaktyczni CF 0:8