Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Naćpane Bałwanki kazimierz59
Mefedron Tactiek 442
40% Balbezit 60%
57% Spel op eigen helft 43%
3 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
28.5 gemiddelde waardering 49.4
matig Schieten formidabel
zwak Passen redelijk
zwak Verdedigen uitstekend


5e minuut.
Danielewicz met een sublieme pass. Gamer speelt de bal door. Velasco is nu in balbezit. Velasco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Naćpane Bałwanki - kazimierz59 0:1

11e minuut.
Szirtesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mundi verovert de bal door een tackle van achteren. Mundi geeft een hoge lob. Velasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Velasco schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Na een snelle pass probeert Tautges de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Klungelig pakt Telek de bal. Telek passt de bal in één keer door. Velasco rent richting de bal. Velasco schiet op doel. Băcanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Zakaryan probeert naar een medespeler te passen. Telek is nu in balbezit. Kobiak begaat een overtreding. Kobiak krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Ribeirinho geeft een lange en hoge pass. Telek rent richting de bal. Telek passt de bal met de wreef. Velasco rent richting de bal. Velasco draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Danielewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribeirinho verovert de bal door een tackle van achteren. Ribeirinho passt de bal met de wreef. Geremek bereikt de bal nog maar net als eerste. Geremek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Blerincă met een sublieme pass. Velasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Telek is nu in balbezit. Telek geeft een lange en hoge pass. Geremek springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cypisek probeert naar een medespeler te passen. Szirtesi rent richting de bal. Met opzet legt Zakaryan zijn tegenspeler op de grond. Zakaryan is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

28e minuut.
Velasco rent richting de bal. Velasco met een sublieme pass. Geremek bereikt de bal nog maar net als eerste. Geremek schiet op doel. Băcanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Naćpane Bałwanki - kazimierz59 0:2

33e minuut.
Szirtesi heeft problemen om de bal te vangen. Mundi rent richting de bal. Mundi passt de bal zonder na te denken. Ribeirinho rent richting de bal. Ribeirinho geeft de bal voor. Paal! Velasco bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Klungelig pakt Faber de bal. Mundi bereikt de bal nog maar net als eerste. Faber legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mundi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Velasco zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Naćpane Bałwanki - kazimierz59 0:3

35e minuut.
Velasco rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cypisek. Velasco is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Velasco zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Geremek krijgt zijn hoofd ertegen. Băcanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Adami rent richting de bal. Adami geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Krupczak de bal. Geremek rent richting de bal. Geremek draait met de bal, schiet en ... Băcanu bokst de bal weg. Klungelig pakt Velasco de bal. Velasco schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Tautges geeft een hoge lob. Inworp. Telek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Velasco is nu in balbezit. Velasco schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Naćpane Bałwanki 64%, kazimierz59 36%.
Naćpane Bałwanki - kazimierz59 0:3

48e minuut.
Velasco heeft problemen om de bal te vangen. Băcanu probeert naar een medespeler te passen. Faber kopt de bal weg. Szirtesi rent richting de bal. Szirtesi schiet op doel. Šámal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Gamer is nu in balbezit. Geremek verovert de bal door een tackle van achteren. Geremek speelt de bal door. Velasco is nu in balbezit. Velasco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Kunter met een sublieme pass. Telek is nu in balbezit. Telek met een sublieme pass. Geremek bereikt de bal nog maar net als eerste. Geremek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Klungelig pakt Danielewicz de bal. Ribeirinho is nu in balbezit. Ribeirinho probeert naar een medespeler te passen. Velasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Velasco haalt uit met een fantastische trap. Băcanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Telek is nu in balbezit. Telek passt de bal in één keer door. Velasco rent richting de bal. Velasco schiet op doel. Băcanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Naćpane Bałwanki - kazimierz59 0:4

69e minuut.
Illés met een sublieme pass. Adami bereikt de bal nog maar net als eerste. Adami geeft een lange en hoge pass. Velasco rent richting de bal. Velasco draait met de bal, schiet en ... Băcanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Ribeirinho is nu in balbezit. Ribeirinho passt de bal zonder na te denken. Velasco rent richting de bal. Velasco draait met de bal, schiet en ... Băcanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Naćpane Bałwanki - kazimierz59 0:5

77e minuut.
Mundi speelt de bal door. Telek bereikt de bal nog maar net als eerste. Telek probeert naar een medespeler te passen. Velasco rent richting de bal. Velasco schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Ribeirinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribeirinho speelt de bal door. Geremek bereikt de bal nog maar net als eerste. Geremek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Naćpane Bałwanki - kazimierz59 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Naćpane Bałwanki 49%, kazimierz59 51%.
Naćpane Bałwanki - kazimierz59 0:6