Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kazimierz59 Naćpane Bałwanki
442 Tactiek Mefedron
56% Balbezit 44%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.3 gemiddelde waardering 28.5
solide Schieten zwak
matig Passen zwak
zeer goed Verdedigen zwak


5e minuut.
Komarnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Komarnicki passt de bal zonder na te denken. Kobiak heeft problemen om de bal te vangen. Antvpi is nu in balbezit. Antvpi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Ribeirinho met een sublieme pass. Zakaryan is nu in balbezit. Zakaryan passt de bal zonder na te denken. Antvpi bereikt de bal nog maar net als eerste. Antvpi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Băcanu trapt de bal weg van het doel. Mundi kopt de bal weg. Geremek is nu in balbezit. Geremek schiet op doel. De bal raakt de paal. Băcanu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
kazimierz59 - Naćpane Bałwanki 1:0

29e minuut.
Băcanu geeft een hoge lob. Blerincă geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kobiak de bal. Antvpi rent richting de bal. Antvpi draait met de bal, schiet en ... Băcanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kazimierz59 37%, Naćpane Bałwanki 63%.
kazimierz59 - Naćpane Bałwanki 1:0

46e minuut.
Mundi probeert naar een medespeler te passen. Zakaryan is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Faber. Faber krijgt een gele kaart. Zakaryan wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Zakaryan kan niet meer verder spelen. Illés komt het veld opgelopen. Mundi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Komarnicki geeft een hoge lob. Danielewicz kopt de bal weg. Geremek probeert de bal aan de voet te houden. Geremek haalt uit met een fantastische trap. Băcanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Daar is Danielewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Padrón rent richting de bal. Mundi maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Mundi naar de kleedkamers voor een vroege douche.

52e minuut.
Chromik rent richting de bal. Chromik passt de bal in één keer door. Kunter speelt de bal door. Padrón rent richting de bal. Padrón draait met de bal, schiet en ... Šámal bokst de bal weg.

56e minuut.
Adami bereikt de bal nog maar net als eerste. Adami geeft een hoge lob. Geremek bereikt de bal nog maar net als eerste. Geremek draait met de bal, schiet en ... Băcanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kazimierz59 - Naćpane Bałwanki 2:0

64e minuut.
Ribeirinho is nu in balbezit. Ribeirinho geeft de bal voor. Chromik bereikt de bal nog maar net als eerste. Antvpi verovert de bal door een tackle van achteren. Antvpi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Kobiak geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Illés met de inworp. Antvpi is nu in balbezit. Antvpi geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Klungelig pakt Faber de bal. Illés is nu in balbezit. Illés geeft een hoge lob. Geremek is nu in balbezit. Geremek schiet op doel. Băcanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kazimierz59 47%, Naćpane Bałwanki 53%.
kazimierz59 - Naćpane Bałwanki 2:0