Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
trabanciarze FC Oblatywacze
ERYK Tactiek Moja atak
36% Balbezit 64%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
31 gemiddelde waardering 50.8
slecht Schieten solide
zwak Passen zeer goed
zwak Verdedigen goed


6e minuut.
Petrini onderschept slim de pass. Petrini met een sublieme pass. Szambelan bereikt de bal nog maar net als eerste. Wende verovert de bal door een tackle van achteren. Wende schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Wende rent richting de bal. Wende passt de bal met de wreef. Rojas is nu in balbezit. Rojas draait met de bal, schiet en ... Izaguirre maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Yultuğ geeft een hoge lob. Frej bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Gambá zijn tegenspeler op de grond. Frej wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Frej kan niet meer verder spelen. Dziedzina komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Yultuğ onderschept slim de pass. Pomponi onderschept slim de pass. Pomponi met een sublieme pass. Wende rent richting de bal. Wende haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Famfulík speelt de bal door. Petrini is nu in balbezit. Petrini speelt de bal door. Wende is nu in balbezit. Wende haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Yultuğ onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Izaguirre niet meer kan verder spelen. Marek komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Ojamaa geeft de bal voor. Inworp. Famfulík met de inworp. Petrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrini haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: trabanciarze 75%, FC Oblatywacze 25%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
trabanciarze - FC Oblatywacze 0:0

46e minuut.
Pomponi is nu in balbezit. Pomponi speelt de bal door. Daar is Wende, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wende haalt uit met een fantastische trap. Marek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
trabanciarze - FC Oblatywacze 0:1

53e minuut.
Petrini geeft de bal voor. Miszczyk kopt de bal weg. Wende probeert de bal aan de voet te houden. Rojas is nu in balbezit. Rojas draait met de bal, schiet en ... Marek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Marek probeert naar een medespeler te passen. Petrini kopt de bal weg. Wende bereikt de bal nog maar net als eerste. Wende haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
trabanciarze - FC Oblatywacze 0:2

58e minuut.
Petrini onderschept slim de pass. Famfulík rent richting de bal. Famfulík speelt de bal door. Klungelig pakt Petrini de bal. Petrini geeft een lange en hoge pass. Marek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Miszczyk met een sublieme pass. Gambá geeft de bal voor. Wende rent richting de bal. Wende draait met de bal, schiet en ... Marek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

61e minuut.
Pomponi is nu in balbezit. Pomponi met een sublieme pass. Wende is nu in balbezit. Wende draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
trabanciarze - FC Oblatywacze 0:3

66e minuut.
Otero rent richting de bal. Otero geeft een hoge lob. Wende bereikt de bal nog maar net als eerste. Wende draait met de bal, schiet en ... Marek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Famfulík is nu in balbezit. Famfulík geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Wende de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wende is nu in balbezit. Wende draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Gambá rent richting de bal. Gambá geeft een hoge lob. Daar is Wende, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wende draait met de bal, schiet en ... Marek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
trabanciarze - FC Oblatywacze 0:4

80e minuut.
Inworp. Parol komt het veld opgelopen. Miszczyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pomponi is nu in balbezit. Pomponi geeft een lange en hoge pass. Marek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Parol bereikt de bal nog maar net als eerste. Parol schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
trabanciarze - FC Oblatywacze 0:5

82e minuut.
Gambá geeft een hoge lob. Daar is Rojas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rojas passt de bal in één keer door. Parol bereikt de bal nog maar net als eerste. Parol haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Klungelig pakt Petrini de bal. Petrini met een sublieme pass. Famfulík met een sublieme pass. Parol rent richting de bal. Parol schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Pomponi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pomponi geeft een hoge lob. Parol heeft problemen om de bal te vangen. Parol haalt uit met een fantastische trap. Marek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
trabanciarze - FC Oblatywacze 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: trabanciarze 79%, FC Oblatywacze 21%.
trabanciarze - FC Oblatywacze 0:6