Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kazimierz59 Pelikany Zabrze
442 Tactiek Atmosferovic
60% Balbezit 40%
52% Spel op eigen helft 48%
13 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
48 gemiddelde waardering 35.8
excellent Schieten good
adequate Passen adequate
solid Verdedigen good


5e minuut.
Geremek rent richting de bal. Húdi onderschept slim de pass. Húdi geeft de bal voor. Değirmenci bereikt de bal nog maar net als eerste. Değirmenci haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Mundi met een sublieme pass. Telek rent richting de bal. Kiełkowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kiełkowski krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Kiełkowski onderschept slim de pass. Kiełkowski passt de bal met de wreef. Kunter rent richting de bal. Bodelón verovert de bal door een tackle van achteren. Bodelón draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Blerincă rent richting de bal. Kiełkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kiełkowski met een sublieme pass. Bodelón bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodelón haalt uit met een fantastische trap. Šámal bokst de bal weg. Değirmenci bereikt de bal nog maar net als eerste. Adami legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Adami krijgt een gele kaart. Değirmenci is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Değirmenci legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Šámal maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Klungelig pakt Previ de bal. Ribeirinho rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Previ. Previ krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Mundi is nu in balbezit. Mundi met een sublieme pass. Kiełkowski speelt de bal door. Değirmenci rent richting de bal. Değirmenci schiet op doel. Šámal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Blerincă passt de bal in één keer door. Mundi probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Fernández de bal onder controle te krijgen. Geremek is nu in balbezit. Geremek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Feinschmecker rent richting de bal. Mundi verovert de bal door een tackle van achteren. Mundi speelt de bal door. Velasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Velasco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kazimierz59 - Pelikany Zabrze 1:0

39e minuut.
Kiełkowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Feinschmecker de bal. Velasco is nu in balbezit. Velasco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kazimierz59 - Pelikany Zabrze 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kazimierz59 63%, Pelikany Zabrze 37%.
kazimierz59 - Pelikany Zabrze 2:0

46e minuut.
Geremek is nu in balbezit. Fernández tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Geremek raakt geblesseerd tijdens het duel. Velasco met een snel genomen vrije trap. Geremek rent richting de bal. Geremek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Telek rent richting de bal. Telek passt de bal in één keer door. Velasco rent richting de bal. Velasco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kazimierz59 - Pelikany Zabrze 3:0

54e minuut.
Klungelig pakt Fernández de bal. Ribeirinho rent richting de bal. Ribeirinho passt de bal zonder na te denken. Geremek is nu in balbezit. Geremek haalt uit met een fantastische trap. Pereira probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Velasco de bal. Velasco haalt uit met een fantastische trap. Pereira maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kazimierz59 - Pelikany Zabrze 4:0

55e minuut.
Bodelón passt de bal zonder na te denken. Feinschmecker is nu in balbezit. Velasco onderschept slim de pass. Velasco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kazimierz59 - Pelikany Zabrze 5:0

58e minuut.
Blerincă onderschept slim de pass. Blerincă probeert naar een medespeler te passen. Telek bereikt de bal nog maar net als eerste. Telek geeft de bal voor. Velasco maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Buitenspel voor Velasco. Goede buitenspelval van de verdediging. Rossini neemt vlug de vrije trap. Değirmenci rent richting de bal. Değirmenci draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kazimierz59 - Pelikany Zabrze 5:1

64e minuut.
Mundi kopt de bal weg. Velasco is nu in balbezit. Velasco met een sublieme pass. Telek bereikt de bal nog maar net als eerste. Telek draait met de bal, schiet en ... Pereira probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Velasco is nu in balbezit. Velasco haalt uit met een fantastische trap. Pereira maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kazimierz59 - Pelikany Zabrze 6:1

70e minuut.
Rossini geeft de bal voor. Blerincă probeert de bal aan de voet te houden. Bodelón is nu in balbezit. Bodelón schiet op doel. Šámal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
kazimierz59 - Pelikany Zabrze 6:2

71e minuut.
Kiełkowski met de inworp. Feinschmecker bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Telek. Feinschmecker is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kiełkowski wilt de vrije trap nemen. Šámal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
kazimierz59 - Pelikany Zabrze 6:3

77e minuut.
Ribeirinho geeft de bal voor. Klungelig pakt Rossini de bal. Mundi met een sublieme pass. Velasco rent richting de bal. Velasco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kazimierz59 - Pelikany Zabrze 7:3

87e minuut.
Zufall passt de bal met de wreef. Mundi rent richting de bal. Mundi passt de bal met de wreef. Telek bereikt de bal nog maar net als eerste. Telek geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kazimierz59 41%, Pelikany Zabrze 59%.
kazimierz59 - Pelikany Zabrze 7:3