Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCP CAMP wisla tczew
taktik1 Tactiek liga 2^2
49% Balbezit 51%
65% Spel op eigen helft 35%
5 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
39.9 gemiddelde waardering 50.5
redelijk Schieten formidabel
goed Passen matig
goed Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Fallows met een sublieme pass. Öngen probeert naar een medespeler te passen. Jeannette probeert naar een medespeler te passen. Huras rent richting de bal. Huras schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCP CAMP - wisla tczew 0:1

4e minuut.
Biedermann onderschept slim de pass. Biedermann met een sublieme pass. Huras bereikt de bal nog maar net als eerste. Chadwick is nu in balbezit. Chadwick schiet op doel. Kościelniak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rico bereikt de bal nog maar net als eerste. Rico schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCP CAMP - wisla tczew 0:2

9e minuut.
Moldani geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Jolly heeft problemen om de bal te vangen. Szklanka rent richting de bal. Szklanka schiet op doel. Marjoniemi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCP CAMP - wisla tczew 1:2

11e minuut.
Moldani is nu in balbezit. Moldani geeft de bal voor. Fernández probeert naar een medespeler te passen. Andrade rent richting de bal. Andrade schiet op doel. Marjoniemi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Huras heeft problemen om de bal te vangen. Rico rent richting de bal. Szlachcikowski rent richting de bal. Rico onderschept slim de pass. Rico passt de bal met de wreef. Kościelniak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Trung Hạnh is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FCP CAMP - wisla tczew 1:3

26e minuut.
Rico met een sublieme pass. Szlachcikowski rent richting de bal. Huras is nu in balbezit. Rico bereikt de bal nog maar net als eerste. Rico haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCP CAMP - wisla tczew 1:4

29e minuut.
Biedermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Huras onderschept slim de pass. Chadwick bereikt de bal nog maar net als eerste. Chadwick schiet op doel. Kościelniak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCP CAMP - wisla tczew 1:5

32e minuut.
Krasnolud verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Chadwick met een snelle inworp. Rico rent richting de bal. Rico draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Andrade rent richting de bal. Niestępski bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrade verovert de bal door een tackle van achteren. Andrade haalt uit met een fantastische trap. Marjoniemi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCP CAMP - wisla tczew 2:5

43e minuut.
Chadwick rent richting de bal. Chadwick geeft een hoge lob. Huras rent richting de bal. Huras schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCP CAMP - wisla tczew 2:6

45e minuut.
Rico verovert de bal door een tackle van achteren. Rico haalt uit met een fantastische trap. Trung Hạnh heeft problemen om de bal te vangen. Rico bereikt de bal nog maar net als eerste. Rico schiet op doel. Kościelniak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCP CAMP 62%, wisla tczew 38%.
FCP CAMP - wisla tczew 2:6

52e minuut.
Inworp. Fernández zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Buben rent richting de bal. Buben geeft een hoge lob. Andrade springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCP CAMP - wisla tczew 3:6

55e minuut.
Biedermann kopt de bal weg. Jeannette bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeannette passt de bal zonder na te denken. Rico rent richting de bal. Rico schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Daar is Andrade, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niestępski speelt de bal door. Chadwick bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasnolud bereikt de bal nog maar net als eerste. Chadwick onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Jeannette passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Biedermann de bal. Krasnolud is nu in balbezit. Chadwick verovert de bal door een tackle van achteren. Chadwick haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Szlachcikowski is nu in balbezit. Rico onderschept slim de pass. Trung Hạnh legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Trung Hạnh krijgt een gele kaart. Rico raakt geblesseerd tijdens het duel. Rico zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Kościelniak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCP CAMP - wisla tczew 3:7

65e minuut.
Jeannette passt de bal met de wreef. Huras is nu in balbezit. Huras passt de bal zonder na te denken. Chadwick bereikt de bal nog maar net als eerste. Chadwick haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Huras kopt de bal weg. Klungelig pakt Krasnolud de bal. Chadwick rent richting de bal. Chadwick schiet op doel. Kościelniak probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Rico geeft een hoge lob. Trung Hạnh kan de bal niet met de borst controleren. Öngen bereikt de bal nog maar net als eerste. Huras bereikt de bal nog maar net als eerste. Huras schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Dudek geeft een lange en hoge pass. Chadwick bereikt de bal nog maar net als eerste. Rico bereikt de bal nog maar net als eerste. Rico schiet op doel. Kościelniak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCP CAMP - wisla tczew 3:8

78e minuut.
Chęciński rent richting de bal. Chęciński geeft de bal voor. Inworp. Fernández met de inworp. Buben geeft een hoge lob. Marjoniemi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Jeannette verovert de bal door een tackle van achteren. Jeannette probeert naar een medespeler te passen. Huras rent richting de bal. Huras schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCP CAMP - wisla tczew 3:9

84e minuut.
Krasnolud onderschept slim de pass. Jeannette rent richting de bal. Jeannette passt de bal in één keer door. Rico is nu in balbezit. Rico schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Jeannette met een sublieme pass. Rico heeft problemen om de bal te vangen. Rico speelt de bal door. Huras is nu in balbezit. Huras schiet op doel. Kościelniak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Fernández speelt de bal door. Klungelig pakt Szklanka de bal. Jeannette maakt een afschuwelijke overtreding. Jeannette krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCP CAMP 67%, wisla tczew 33%.
FCP CAMP - wisla tczew 3:9