Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zagaje Gdów B Fc Zlatan
zlota piatka V3 Tactiek New
43% Balbezit 57%
61% Spel op eigen helft 39%
13 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 4
3 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
59.7 gemiddelde waardering 54.3
formidable Schieten very good
excellent Passen very good
very good Verdedigen good


2e minuut.
Kopernikus passt de bal met de wreef. Pârvu speelt de bal door. Lew verovert de bal door een tackle van achteren. Salcedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Salcedo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Guillén bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiss onderschept slim de pass. Kiss draait met de bal, schiet en ... Mountrakis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagaje Gdów B - Fc Zlatan 0:1

6e minuut.
Gissurarson bereikt de bal nog maar net als eerste. Barthez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gissurarson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gissurarson krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Barthez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Barthez met een snel genomen vrije trap. Kopernikus bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopernikus heeft problemen om de bal te vangen. Kopernikus geeft een lange en hoge pass. Guillén kopt de bal weg. Mountrakis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Husomanović geeft een lange en hoge pass. Daar is Oraczko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kołacki is nu in balbezit. Kołacki draait met de bal, schiet en ... Glanzmann werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zagaje Gdów B - Fc Zlatan 1:1

12e minuut.
Berny bereikt de bal nog maar net als eerste. Berny passt de bal zonder na te denken. Kopernikus is nu in balbezit. Kopernikus geeft een hoge lob. Kiss springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Lander is nu in balbezit. Lander passt de bal met de wreef. Kołacki rent richting de bal. Kołacki haalt uit met een fantastische trap. Glanzmann probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagaje Gdów B - Fc Zlatan 2:1

15e minuut.
Kołacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Belmonte rent richting de bal. Lander begaat een overtreding. Lander krijgt een gele kaart. Belmonte is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kopernikus met een snel genomen vrije trap. Kiss maakt een snoekduik en kopt de bal. Mountrakis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zagaje Gdów B - Fc Zlatan 2:2

19e minuut.
Nienażarty bereikt de bal nog maar net als eerste. Salcedo rent richting de bal. Salcedo geeft de bal voor. Kiss springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagaje Gdów B - Fc Zlatan 2:3

22e minuut.
Gessa bereikt de bal nog maar net als eerste. Gessa passt de bal met de wreef. Husomanović probeert naar een medespeler te passen. Kołacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołacki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zagaje Gdów B - Fc Zlatan 3:3

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gessa met een snelle inworp. Gissurarson met een sublieme pass. Kołacki rent richting de bal. Kołacki schiet op doel. Glanzmann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Lew passt de bal zonder na te denken. Lander bereikt de bal nog maar net als eerste. Belmonte rent richting de bal. Kołacki verovert de bal door een tackle van achteren. Kołacki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Lander kopt de bal weg. Kołacki rent richting de bal. Met opzet legt Berny zijn tegenspeler op de grond. Berny krijgt een gele kaart. Kołacki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lander komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zagaje Gdów B 61%, Fc Zlatan 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zagaje Gdów B - Fc Zlatan 3:3

50e minuut.
Dyluś probeert de bal aan de voet te houden. Salcedo rent richting de bal. Salcedo passt de bal zonder na te denken. Kiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiss schiet op doel. Mountrakis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Lander heeft problemen om de bal te vangen. Berny is nu in balbezit. Berny speelt de bal door. Pârvu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pârvu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Lander bereikt de bal nog maar net als eerste. Tianfeng begaat een overtreding. Lander is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Riceputi komt het veld opgelopen. Lew wilt de vrije trap nemen. Glanzmann maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagaje Gdów B - Fc Zlatan 4:3

61e minuut.
Gissurarson passt de bal zonder na te denken. Kołacki is nu in balbezit. Kołacki passt de bal met de wreef. Lander is nu in balbezit. Lander schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Guillén geeft de bal voor. Gissurarson rent richting de bal. Gissurarson probeert naar een medespeler te passen. Lander rent richting de bal. Lander schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Velásquez komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Riceputi rent richting de bal. Ferralejo onderschept slim de pass. Kiss begaat een overtreding. Kiss krijgt een gele kaart. Ferralejo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Iglesias komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Lew met een sublieme pass. Lander rent richting de bal. Berny tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Berny krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

75e minuut.
Lander is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Lander neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Glanzmann speelt de bal door. Lew kopt de bal weg. Lander is nu in balbezit. Lander schiet op doel. Glanzmann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Lew kopt de bal weg. Kopernikus rent richting de bal. Połącarz rent richting de bal. Kopernikus verovert de bal door een tackle van achteren. Kopernikus geeft een lange en hoge pass. Mountrakis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Kiss probeert de bal aan de voet te houden. Ferralejo geeft de bal voor. Lander is nu in balbezit. Lander schiet op doel. Glanzmann werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Kołacki rent richting de bal. Lander is nu in balbezit. Kołacki rent richting de bal. Lander rent richting de bal. Lander draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Iglesias passt de bal in één keer door. Kopernikus heeft problemen om de bal te vangen. Gessa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gessa krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zagaje Gdów B 62%, Fc Zlatan 38%.
Zagaje Gdów B - Fc Zlatan 4:3