Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Klwatka Królewska KS fc siedleczka
yupikayey mf Tactiek super1
55% Balbezit 45%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
48.2 gemiddelde waardering 54.8
adequate Schieten excellent
solid Passen solid
good Verdedigen formidable


4e minuut.
Kreynes onderschept slim de pass. Kreynes speelt de bal door. Wroński rent richting de bal. Wroński haalt uit met een fantastische trap. Chmielecki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Coma is nu in balbezit. Coma draait met de bal, schiet en ... Dudáček kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Dudáček speelt de bal door. Inworp. Burski met de inworp. Kreynes bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreynes geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Iwańczyk passt de bal in één keer door. Coma rent richting de bal. Nyerges bereikt de bal nog maar net als eerste. Coma is nu in balbezit. Coma schiet op doel. Dudáček probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Iwańczyk zal de hoekschop nemen. Fulczyk kopt de bal weg. Dudáček bokst de bal weg.

13e minuut.
Wroński heeft problemen om de bal te vangen. Steele rent richting de bal. Steele passt de bal in één keer door. Wroński rent richting de bal. Wroński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Massey is nu in balbezit. Massey passt de bal in één keer door. Steele met een sublieme pass. Krsek bereikt de bal nog maar net als eerste. Krsek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Coma verovert de bal door een tackle van achteren. Wroński rent richting de bal. Łączka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Łączka krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Nyerges is nu in balbezit. Nyerges passt de bal zonder na te denken. Burski probeert naar een medespeler te passen. Iwańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwańczyk draait met de bal, schiet en ... Dudáček probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Wroński met een sublieme pass. Kreynes geeft een hoge lob. Chmielecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Coma verovert de bal door een tackle van achteren. Coma schiet op doel. Dudáček probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Grom probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Iwańczyk is nu in balbezit. Iwańczyk passt de bal in één keer door. Coma bereikt de bal nog maar net als eerste. Coma schiet op doel. Dudáček bokst de bal weg.

35e minuut.
Burski geeft de bal voor. Iwańczyk speelt de bal door. Chmielecki is nu in balbezit. Coma onderschept slim de pass. Coma draait met de bal, schiet en ... Dudáček bokst de bal weg.

39e minuut.
Steele passt de bal met de wreef. Massey bereikt de bal nog maar net als eerste. Massey passt de bal met de wreef. Rotaru is nu in balbezit. Rotaru schiet op doel. Dawson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Klwatka Królewska KS 60%, fc siedleczka 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Klwatka Królewska KS - fc siedleczka 0:0

46e minuut.
Druda rent richting de bal. Burski verovert de bal door een tackle van achteren. Burski geeft de bal voor. Klungelig pakt Wroński de bal. Wroński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

48e minuut.
Wroński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wroński geeft de bal voor. Daar is Chmielecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coma verovert de bal door een tackle van achteren. Coma schiet op doel. Dudáček kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Daar is Iwańczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Steele speelt de bal door. Massey bereikt de bal nog maar net als eerste. Massey geeft een hoge lob. Rotaru springt en kopt de bal. Dawson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Coma kopt de bal weg. Fulczyk probeert de bal aan de voet te houden. Wroński rent richting de bal. Wroński schiet op doel. Dudáček werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Klwatka Królewska KS - fc siedleczka 0:1

70e minuut.
Łączka speelt de bal door. Massey is nu in balbezit. Burski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Burski krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Wroński raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Abbatantuono komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Krsek met een sublieme pass. Grom bereikt de bal nog maar net als eerste. Burski begaat een overtreding. Grom wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Grom kan niet meer verder spelen. Lucca komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Klwatka Królewska KS 49%, fc siedleczka 51%.
Klwatka Królewska KS - fc siedleczka 0:1