Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc siedleczka Klwatka Królewska KS
super1 Tactiek yupikayey mf
39% Balbezit 61%
58% Spel op eigen helft 42%
14 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
50.6 gemiddelde waardering 46.1
zeer goed Schieten redelijk
goed Passen solide
zeer goed Verdedigen matig


1e minuut.
Łączka passt de bal met de wreef. Massey rent richting de bal. Daar is Massey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Massey geeft de bal voor. Rotaru springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Fulczyk is nu in balbezit. Fulczyk passt de bal in één keer door. Coma is nu in balbezit. Iwańczyk is nu in balbezit. Iwańczyk draait met de bal, schiet en ... Dudáček kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Druda is nu in balbezit. Pobuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreynes met een sublieme pass. Abbatantuono rent richting de bal. Abbatantuono haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Fulczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Steele met een sublieme pass. Massey rent richting de bal. Massey geeft de bal voor. Rotaru springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Coma rent richting de bal. Fulczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Coma verovert de bal door een tackle van achteren. Coma haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Łączka bereikt de bal nog maar net als eerste. Massey rent richting de bal. Aray maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Aray naar de kleedkamers voor een vroege douche.

18e minuut.
Massey geeft een hoge lob. Dawson speelt de bal door. Chmielecki heeft problemen om de bal te vangen. Coma rent richting de bal. Abbatantuono is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Abbatantuono neemt de hoekschop. Coma rent richting de bal. Coma haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Dawson probeert naar een medespeler te passen. Grom rent richting de bal. Grom geeft een hoge lob. Druda bereikt de bal nog maar net als eerste. Druda haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Massey bereikt de bal nog maar net als eerste. Massey haalt uit met een fantastische trap. Dawson probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Steele geeft een hoge lob. Noica is nu in balbezit. Rotaru tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rotaru krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Iwańczyk kopt de bal weg. Coma heeft problemen om de bal te vangen. Fulczyk is nu in balbezit. Coma verovert de bal door een tackle van achteren. Coma haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Fulczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwańczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Iwańczyk probeert naar een medespeler te passen. Coma bereikt de bal nog maar net als eerste. Coma schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc siedleczka 60%, Klwatka Królewska KS 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc siedleczka - Klwatka Królewska KS 0:0

46e minuut.
Gábris komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Krsek met een sublieme pass. Massey is nu in balbezit. Massey passt de bal met de wreef. Druda is nu in balbezit. Druda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Grom speelt de bal door. Massey bereikt de bal nog maar net als eerste. Druda is nu in balbezit. Massey rent richting de bal. Massey speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rotaru rent richting de bal. Rotaru schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Massey bereikt de bal nog maar net als eerste. Massey speelt de bal door. Grom probeert naar een medespeler te passen. Rotaru is nu in balbezit. Rotaru schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Daar is Łączka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iwańczyk is nu in balbezit. Iwańczyk passt de bal met de wreef. Coma bereikt de bal nog maar net als eerste. Coma schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Dudáček trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trinchitella met een snelle inworp. Kreynes rent richting de bal. Kreynes geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Kreynes rent richting de bal. Kreynes passt de bal zonder na te denken. Abbatantuono bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbatantuono haalt uit met een fantastische trap. Dudáček werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

68e minuut.
Steele geeft de bal voor. Rotaru rent richting de bal. Trinchitella begaat een overtreding. Trinchitella krijgt een gele kaart. Rotaru is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Steele zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Massey heeft problemen om de bal te vangen. Massey geeft een hoge lob. Rotaru springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc siedleczka - Klwatka Królewska KS 0:1

73e minuut.
Iwańczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Iwańczyk probeert naar een medespeler te passen. Chmielecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Coma verovert de bal door een tackle van achteren. Coma haalt uit met een fantastische trap. Dudáček kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Coma is nu in balbezit. Coma haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Wroński komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Grom rent richting de bal. Kreynes onderschept slim de pass. Kreynes met een sublieme pass. Coma rent richting de bal. Coma draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Nyerges kopt de bal weg. Chmielecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Coma onderschept slim de pass. Coma speelt de bal door. Wroński rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Abbatantuono neemt de hoekschop. Daar is Wroński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wroński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fc siedleczka - Klwatka Królewska KS 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc siedleczka 56%, Klwatka Królewska KS 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc siedleczka - Klwatka Królewska KS 1:1