Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
niereformowalna Turka Borek
Normal Tactiek cc
37% Balbezit 63%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 38
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 37
weak Schieten solid
unsatisfactory Passen solid
poor Verdedigen good


2e minuut.
Macar geeft een hoge lob. Licznierski maakt een snoekduik en kopt de bal. Chlabicz met een sublieme pass. Skoczeń bereikt de bal nog maar net als eerste. Skoczeń draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Skoczeń passt de bal zonder na te denken. Bedoya is nu in balbezit. Bedoya passt de bal met de wreef. Hamerlynck rent richting de bal. Hamerlynck geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Timmer heeft problemen om de bal te vangen. Timmer geeft de bal voor. Daar is Milenić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Licznierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Licznierski schiet op doel. De bal raakt de paal.

13e minuut.
Milenić speelt de bal door. Hamerlynck bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamerlynck passt de bal zonder na te denken. Licznierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Licznierski draait met de bal, schiet en ... Chlabicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Phong bereikt de bal nog maar net als eerste. Phong passt de bal met de wreef. Hamerlynck rent richting de bal. Hamerlynck geeft de bal voor. Licznierski krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Doeltrap. Chlabicz met een harde bal richting middenveld. Daar is Krasiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milenić is nu in balbezit. Milenić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Krasiński geeft een hoge lob. Licznierski rent richting de bal. Bednarek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bednarek krijgt een gele kaart. Licznierski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Phong komt bij de bal en schiet. Bednarek kopt de bal weg. Timmer rent richting de bal. Timmer geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Tylak kopt de bal weg. Skoczeń is nu in balbezit. Skoczeń passt de bal zonder na te denken. Milenić is nu in balbezit. Milenić schiet op doel. Chlabicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Timmer geeft de bal voor. Hamerlynck kopt de bal weg. Milenić is nu in balbezit. Milenić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
niereformowalna - Turka Borek 0:1

33e minuut.
Klungelig pakt Timmer de bal. Timmer geeft een lange en hoge pass. Licznierski is nu in balbezit. Hamerlynck rent richting de bal. Hamerlynck geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Milenić is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Milenić bereikt de bal nog maar net als eerste. Milenić haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
niereformowalna - Turka Borek 0:2

34e minuut.
Ciapała met een sublieme pass. Bonk rent richting de bal. Milenić onderschept slim de pass. Hamerlynck is nu in balbezit. Hamerlynck draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Hamerlynck probeert de bal met de borst te controleren. Hamerlynck speelt de bal door. Papuga rent richting de bal. Milenić onderschept slim de pass. Milenić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Kulisek geeft een lange en hoge pass. Bedoya is nu in balbezit. Bedoya geeft een lange en hoge pass. Licznierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Licznierski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Phong probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Milenić de bal. Milenić met een sublieme pass. Licznierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Licznierski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Bedoya kopt de bal weg. Paciuga bereikt de bal nog maar net als eerste. Timmer onderschept slim de pass. Timmer controleert de bal met de borst. Timmer geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Chlabicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Milenić springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
niereformowalna - Turka Borek 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: niereformowalna 79%, Turka Borek 21%.
niereformowalna - Turka Borek 0:3

46e minuut.
Wędrowycz komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Arciszewski geeft een lange en hoge pass. Licznierski kopt de bal weg. Klungelig pakt Kulisek de bal. Milenić rent richting de bal. Milenić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
niereformowalna - Turka Borek 0:4

49e minuut.
Ciapała probeert naar een medespeler te passen. Bonk rent richting de bal. Milenić verovert de bal door een tackle van achteren. Hamerlynck is nu in balbezit. Hamerlynck draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ciechacki komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Daar is Hamerlynck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hamerlynck probeert naar een medespeler te passen. Licznierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Licznierski haalt uit met een fantastische trap. Chlabicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
niereformowalna - Turka Borek 0:5

57e minuut.
Phong passt de bal zonder na te denken. Daar is Licznierski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milenić rent richting de bal. Milenić schiet op doel. Chlabicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
niereformowalna - Turka Borek 0:6

58e minuut.
Milenić is nu in balbezit. Hamerlynck is nu in balbezit. Hamerlynck passt de bal in één keer door. Licznierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Licznierski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Timmer passt de bal met de wreef. Hamerlynck is nu in balbezit. Hamerlynck passt de bal met de wreef. Milenić is nu in balbezit. Milenić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
niereformowalna - Turka Borek 0:7

65e minuut.
Inworp. Van de Verre komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Skoczeń is nu in balbezit. Skoczeń passt de bal zonder na te denken. Krasiński heeft problemen om de bal te vangen. Milenić is nu in balbezit. Milenić schiet op doel. Chlabicz bokst de bal weg.

68e minuut.
Van de Verre speelt de bal door. Ciechacki heeft problemen om de bal te vangen. Ciechacki speelt de bal door. Milenić rent richting de bal. Milenić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Timmer probeert naar een medespeler te passen. Kulisek met een sublieme pass. Krasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamerlynck verovert de bal door een tackle van achteren. Hamerlynck draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Van de Verre onderschept slim de pass. Hamerlynck rent richting de bal. Hamerlynck passt de bal met de wreef. Milenić is nu in balbezit. Milenić schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Milenić geeft een hoge lob. Łysiak rent richting de bal. Van de Verre onderschept slim de pass. Van de Verre haalt uit met een fantastische trap. Chlabicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
niereformowalna - Turka Borek 0:8

83e minuut.
Bonk verovert de bal door een tackle van achteren. Bonk met een sublieme pass. Van de Verre rent richting de bal. Hamerlynck rent richting de bal. Hamerlynck draait met de bal, schiet en ... Chlabicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Phong rent richting de bal. Phong geeft de bal voor. Daar is Łysiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hamerlynck bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamerlynck schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
niereformowalna - Turka Borek 0:9

88e minuut.
Timmer kopt de bal weg. Hamerlynck bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamerlynck speelt de bal door. Milenić bereikt de bal nog maar net als eerste. Milenić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: niereformowalna 84%, Turka Borek 16%.
niereformowalna - Turka Borek 0:9