Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Slavia Ruda Śląska Sosnowianka321
352maro Tactiek atak
42% Balbezit 58%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.3 gemiddelde waardering 47.5
very good Schieten good
good Passen good
adequate Verdedigen good


2e minuut.
Kulikowski geeft de bal voor. Esu bereikt de bal nog maar net als eerste. González Mateos legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Esu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Esu kan niet meer verder spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Mosetto neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavia Ruda Śląska - Sosnowianka321 1:0

7e minuut.
do Espírito Santo rent richting de bal. Jancke bereikt de bal nog maar net als eerste. Jancke met een sublieme pass. Łyskawa is nu in balbezit. Łyskawa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Slavia Ruda Śląska - Sosnowianka321 1:1

12e minuut.
Aļģis onderschept slim de pass. Jancke rent richting de bal. Jancke met een sublieme pass. do Espírito Santo is nu in balbezit. do Espírito Santo schiet op doel. Cortinovis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Mariola is nu in balbezit. Mariola passt de bal met de wreef. Chomik met een sublieme pass. Benedetich is nu in balbezit. Benedetich draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavia Ruda Śląska - Sosnowianka321 2:1

20e minuut.
González Mateos geeft de bal voor. do Espírito Santo is nu in balbezit. do Espírito Santo met een sublieme pass. Łyskawa rent richting de bal. Łyskawa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
do Espírito Santo rent richting de bal. Macsali bereikt de bal nog maar net als eerste. Łyskawa verovert de bal door een tackle van achteren. Łyskawa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Slavia Ruda Śląska - Sosnowianka321 2:2

25e minuut.
Scarfi rent richting de bal. Scarfi geeft een lange en hoge pass. Jancke kopt de bal weg. do Espírito Santo bereikt de bal nog maar net als eerste. do Espírito Santo schiet op doel. Cortinovis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Dasbach rent richting de bal. Kulikowski onderschept slim de pass. Kulikowski met een sublieme pass. Mosetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosetto haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Yiğittürk met een sublieme pass. Łyskawa rent richting de bal. Łyskawa passt de bal zonder na te denken. do Espírito Santo is nu in balbezit. do Espírito Santo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slavia Ruda Śląska 50%, Sosnowianka321 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Slavia Ruda Śląska - Sosnowianka321 2:2

47e minuut.
Aļģis geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Benedetich de bal onder controle te krijgen. Łyskawa is nu in balbezit. Mariola onderschept slim de pass. Mariola geeft een lange en hoge pass. Prieur probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Łyskawa is nu in balbezit. Macsali bereikt de bal nog maar net als eerste. Łyskawa verovert de bal door een tackle van achteren. do Espírito Santo bereikt de bal nog maar net als eerste. do Espírito Santo schiet op doel. Cortinovis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Ficek is nu in balbezit. Ficek passt de bal in één keer door. Łyskawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Łyskawa schiet op doel. Cortinovis probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Daar is Mariola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jancke is nu in balbezit. Jancke speelt de bal door. do Espírito Santo rent richting de bal. do Espírito Santo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavia Ruda Śląska - Sosnowianka321 2:3

83e minuut.
Ficek passt de bal in één keer door. Yiğittürk is nu in balbezit. Yiğittürk passt de bal zonder na te denken. do Espírito Santo rent richting de bal. do Espírito Santo schiet op doel. Cortinovis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slavia Ruda Śląska 59%, Sosnowianka321 41%.
Slavia Ruda Śląska - Sosnowianka321 2:3