Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zaspa Gdansk 2017 Los Satanos
mistrzostwo Tactiek Sat1
47% Balbezit 53%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
40.8 gemiddelde waardering 36
zeer goed Schieten redelijk
redelijk Passen matig
goed Verdedigen redelijk


3e minuut.
Gawor bereikt de bal nog maar net als eerste. Leduchowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gawor raakt geblesseerd tijdens het duel. Gawor zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Fedorczak maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaspa Gdansk 2017 - Los Satanos 1:0

8e minuut.
Nahajło is nu in balbezit. Nahajło passt de bal in één keer door. Revoredo rent richting de bal. Fedorczak onderschept slim de pass. Fedorczak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zaspa Gdansk 2017 - Los Satanos 2:0

18e minuut.
Kuczen is nu in balbezit. Falkensteiner onderschept slim de pass. Falkensteiner speelt de bal door. Caraiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Caraiman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Klungelig pakt Zəngilanlı de bal. Burak rent richting de bal. Burak passt de bal zonder na te denken. Gawor is nu in balbezit. Gawor draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Grzanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzanka geeft een lange en hoge pass. Burak is nu in balbezit. Fedorczak verovert de bal door een tackle van achteren. Fedorczak draait met de bal, schiet en ... Vasiljević bokst de bal weg.

32e minuut.
Nahajło rent richting de bal. Słabosz verovert de bal door een tackle van achteren. Słabosz probeert naar een medespeler te passen. Falkensteiner bereikt de bal nog maar net als eerste. Falkensteiner haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Pogba kopt de bal weg. Leduchowski is nu in balbezit. Leduchowski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Falkensteiner de bal. Falkensteiner draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaspa Gdansk 2017 - Los Satanos 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zaspa Gdansk 2017 40%, Los Satanos 60%.
Zaspa Gdansk 2017 - Los Satanos 2:1

47e minuut.
Daar is Dobruk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leduchowski probeert naar een medespeler te passen. Pogba bereikt de bal nog maar net als eerste. Pogba schiet op doel. Rychłowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zaspa Gdansk 2017 - Los Satanos 2:2

60e minuut.
Duchewicz met de inworp. Kuleczka met een sublieme pass. Nahajło bereikt de bal nog maar net als eerste. Nahajło geeft een lange en hoge pass. Gawor maakt een snoekduik en kopt de bal. Vasiljević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fedorczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedorczak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zaspa Gdansk 2017 - Los Satanos 3:2

71e minuut.
Kuleczka verovert de bal door een tackle van achteren. Kuleczka geeft een hoge lob. Daar is Burak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gawor bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zaspa Gdansk 2017 - Los Satanos 4:2

78e minuut.
Gawor passt de bal met de wreef. Burak bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedorczak verovert de bal door een tackle van achteren. Fedorczak schiet op doel. Vasiljević probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Kuleczka onderschept slim de pass. Kuleczka met een sublieme pass. Fedorczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedorczak schiet op doel. Vasiljević werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaspa Gdansk 2017 - Los Satanos 5:2

82e minuut.
Vasiljević trapt de bal weg van het doel. Nahajło kopt de bal weg. Klungelig pakt Miazga de bal. Fedorczak rent richting de bal. Fedorczak schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zaspa Gdansk 2017 43%, Los Satanos 57%.
Zaspa Gdansk 2017 - Los Satanos 5:2