Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc siedleczka niereformowalna
super1 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
17% Spel op eigen helft 83%
52 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.4 gemiddelde waardering 19.5
uitstekend Schieten zwak
goed Passen waardeloos
solide Verdedigen slecht


2e minuut.
Bednarek probeert de bal aan de voet te houden. Iwańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwańczyk passt de bal in één keer door. Coma is nu in balbezit. Coma haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Klungelig pakt Krasiński de bal. Abbatantuono bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbatantuono passt de bal in één keer door. Iwańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwańczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc siedleczka - niereformowalna 1:0

6e minuut.
Kreynes passt de bal zonder na te denken. Trinchitella rent richting de bal. Trinchitella passt de bal met de wreef. Coma is nu in balbezit. Coma draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Trinchitella met een sublieme pass. Daar is Coma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iwańczyk is nu in balbezit. Iwańczyk draait met de bal, schiet en ... Chlabicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc siedleczka - niereformowalna 2:0

10e minuut.
Krasiński passt de bal in één keer door. Iwańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwańczyk passt de bal in één keer door. Coma is nu in balbezit. Coma draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc siedleczka - niereformowalna 3:0

16e minuut.
Iwańczyk passt de bal in één keer door. Bubel rent richting de bal. Coma verovert de bal door een tackle van achteren. Coma haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc siedleczka - niereformowalna 4:0

17e minuut.
Abbatantuono rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bednarek. Abbatantuono is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Foscarino met een snel genomen vrije trap. Coma bereikt de bal nog maar net als eerste. Coma haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Kreynes geeft een hoge lob. Daar is Łysiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coma is nu in balbezit. Coma draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Abbatantuono passt de bal zonder na te denken. Iwańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwańczyk speelt de bal door. Coma rent richting de bal. Coma schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Papuga geeft een lange en hoge pass. Inworp. Trinchitella zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kreynes is nu in balbezit. Kreynes geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Abbatantuono probeert naar een medespeler te passen. Iwańczyk is nu in balbezit. Iwańczyk passt de bal met de wreef. Coma is nu in balbezit. Coma schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc siedleczka - niereformowalna 5:0

28e minuut.
Abbatantuono onderschept slim de pass. Abbatantuono probeert naar een medespeler te passen. Daar is Coma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iwańczyk is nu in balbezit. Iwańczyk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Kulisek geeft een hoge lob. Abbatantuono rent richting de bal. Abbatantuono speelt de bal door. Iwańczyk rent richting de bal. Iwańczyk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Iwańczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Iwańczyk passt de bal zonder na te denken. Coma bereikt de bal nog maar net als eerste. Coma schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc siedleczka - niereformowalna 6:0

34e minuut.
Kulisek is nu in balbezit. Coma onderschept slim de pass. Coma kan de bal niet met de borst controleren. Coma schiet op doel. Chlabicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc siedleczka - niereformowalna 7:0

35e minuut.
Ciapała probeert de bal aan de voet te houden. Kreynes rent richting de bal. Kreynes passt de bal zonder na te denken. Coma is nu in balbezit. Coma haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Chlabicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Iwańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasiński onderschept slim de pass. Krasiński speelt de bal door. Coma rent richting de bal. Coma schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc siedleczka - niereformowalna 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc siedleczka 17%, niereformowalna 83%.
fc siedleczka - niereformowalna 8:0

46e minuut.
Gábris komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Kreynes is nu in balbezit. Abbatantuono bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbatantuono passt de bal met de wreef. Coma bereikt de bal nog maar net als eerste. Coma haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc siedleczka - niereformowalna 9:0

48e minuut.
Tylak passt de bal met de wreef. Coma rent richting de bal. Coma passt de bal zonder na te denken. Abbatantuono is nu in balbezit. Abbatantuono draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Trinchitella passt de bal zonder na te denken. Coma rent richting de bal. Łysiak verovert de bal door een tackle van achteren. Abbatantuono onderschept slim de pass. Abbatantuono haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sanavia komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Kreynes geeft een hoge lob. Coma kopt de bal weg. Klungelig pakt Kulisek de bal. Iwańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwańczyk schiet op doel. Chlabicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Coma heeft problemen om de bal te vangen. Coma haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc siedleczka - niereformowalna 10:0

58e minuut.
Bednarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbatantuono onderschept slim de pass. Abbatantuono met een sublieme pass. Coma bereikt de bal nog maar net als eerste. Coma draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc siedleczka - niereformowalna 11:0

59e minuut.
Bubel geeft de bal voor. Inworp. Kreynes met een snelle inworp. Abbatantuono is nu in balbezit. Abbatantuono draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Krasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbatantuono onderschept slim de pass. Abbatantuono passt de bal in één keer door. Coma rent richting de bal. Coma draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Burski komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Sanavia verovert de bal door een tackle van achteren. Burski met een sublieme pass. Trinchitella probeert naar een medespeler te passen. Daar is Coma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coma draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Paciuga bereikt de bal nog maar net als eerste. Burski onderschept slim de pass. Burski met een sublieme pass. Coma bereikt de bal nog maar net als eerste. Coma haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Coma kopt de bal weg. Iwańczyk heeft problemen om de bal te vangen. Papuga bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwańczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Iwańczyk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Abbatantuono neemt de hoekschop. Coma rent richting de bal. Coma haalt uit met een fantastische trap. Chlabicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc siedleczka - niereformowalna 12:0

72e minuut.
Burski kopt de bal weg. Abbatantuono is nu in balbezit. Abbatantuono passt de bal zonder na te denken. Coma is nu in balbezit. Coma schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Aray geeft de bal voor. Iwańczyk kopt de bal weg. Coma kan de bal niet met de borst controleren. Coma haalt uit met een fantastische trap. Chlabicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Chlabicz trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trinchitella zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Burski de bal. Burski geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Klungelig pakt Abbatantuono de bal. Burski geeft een lange en hoge pass. Coma heeft problemen om de bal te vangen. Iwańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwańczyk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Łysiak trapt de bal weg van het doel. Trinchitella kopt de bal weg. Papuga bereikt de bal nog maar net als eerste. Coma verovert de bal door een tackle van achteren. Coma haalt uit met een fantastische trap. Chlabicz bokst de bal weg. Iwańczyk is nu in balbezit. Iwańczyk draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
fc siedleczka - niereformowalna 13:0

77e minuut.
Trinchitella met een snelle inworp. Sanavia bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanavia geeft een lange en hoge pass. Coma is nu in balbezit. Coma haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Łysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Łysiak geeft een hoge lob. Trinchitella is nu in balbezit. Trinchitella geeft een lange en hoge pass. Coma krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Papuga kopt de bal weg. Daar is Krasiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iwańczyk met een sublieme pass. Coma rent richting de bal. Coma schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc siedleczka - niereformowalna 14:0

81e minuut.
Iwańczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Iwańczyk met een sublieme pass. Coma is nu in balbezit. Coma haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Łysiak trapt de bal weg van het doel. Paciuga rent richting de bal. Burski verovert de bal door een tackle van achteren. Burski geeft een hoge lob. Coma springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Na een snelle pass probeert Bonk de bal onder controle te krijgen. Burski bereikt de bal nog maar net als eerste. Burski met een sublieme pass. Coma bereikt de bal nog maar net als eerste. Coma schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc siedleczka - niereformowalna 15:0

88e minuut.
Burski kopt de bal weg. Daar is Coma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abbatantuono is nu in balbezit. Coma bereikt de bal nog maar net als eerste. Coma haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc siedleczka 17%, niereformowalna 83%.
fc siedleczka - niereformowalna 15:0