Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Turka Borek Klwatka Królewska KS
cc Tactiek yupikayey mf
55% Balbezit 45%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.5 gemiddelde waardering 47.3
solid Schieten good
solid Passen solid
very good Verdedigen average


7e minuut.
Fulczyk is nu in balbezit. Milenić verovert de bal door een tackle van achteren. Milenić met een sublieme pass. Licznierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Licznierski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Rotaru rent richting de bal. Lucca met een sublieme pass. Krsek is nu in balbezit. Krsek geeft een hoge lob. Rotaru springt en kopt de bal. Domański bokst de bal weg.

20e minuut.
Nyerges passt de bal zonder na te denken. Krsek is nu in balbezit. Krsek met een sublieme pass. Rotaru is nu in balbezit. Rotaru draait met de bal, schiet en ... Domański verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Hamerlynck bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamerlynck speelt de bal door. Milenić is nu in balbezit. Milenić draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Fulczyk de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Steele probeert naar een medespeler te passen. Massey met een sublieme pass. Krsek probeert naar een medespeler te passen. Rotaru rent richting de bal. Rotaru schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Klungelig pakt Timmer de bal. Timmer probeert naar een medespeler te passen. Chmielecki verovert de bal door een tackle van achteren. Milenić rent richting de bal. Milenić haalt uit met een fantastische trap. Dudáček probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Turka Borek 43%, Klwatka Królewska KS 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Turka Borek - Klwatka Królewska KS 0:0

46e minuut.
Massey geeft een hoge lob. Rotaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedoya legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bedoya krijgt een gele kaart. Rotaru raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Rotaru neemt zijn aanloop. Paal! Rotaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotaru schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Hamerlynck speelt de bal door. Phong rent richting de bal. Phong probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Milenić de bal. Milenić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ciechacki komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Lucca passt de bal in één keer door. Massey bereikt de bal nog maar net als eerste. Massey geeft een hoge lob. Rotaru is nu in balbezit. Rotaru haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Steele kopt de bal weg. Massey rent richting de bal. Massey met een sublieme pass. Rotaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotaru schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Massey geeft een hoge lob. Macar controleert de bal met de borst. Rotaru rent richting de bal. Rotaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Turka Borek - Klwatka Królewska KS 0:1

70e minuut.
Macar kopt de bal weg. Timmer heeft problemen om de bal te vangen. Rotaru rent richting de bal. Rotaru draait met de bal, schiet en ... Domański werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Turka Borek - Klwatka Królewska KS 0:2

76e minuut.
Hamerlynck bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamerlynck passt de bal met de wreef. Timmer met een sublieme pass. Milenić heeft problemen om de bal te vangen. Milenić draait met de bal, schiet en ... Dudáček bokst de bal weg.

90e minuut.
Ciechacki probeert naar een medespeler te passen. Hamerlynck bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamerlynck speelt de bal door. Milenić rent richting de bal. Milenić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Turka Borek 56%, Klwatka Królewska KS 44%.
Turka Borek - Klwatka Królewska KS 0:2