Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Klwatka Królewska KS Turka Borek
yupikayey mf Tactiek cc
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.5 gemiddelde waardering 44
adequate Schieten good
solid Passen good
average Verdedigen solid


6e minuut.
Timmer met een sublieme pass. Hamerlynck rent richting de bal. Hamerlynck probeert naar een medespeler te passen. Milenić bereikt de bal nog maar net als eerste. Milenić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Massey is nu in balbezit. Massey passt de bal met de wreef. Arciszewski rent richting de bal. Rotaru verovert de bal door een tackle van achteren. Rotaru haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Krsek passt de bal in één keer door. Steele is nu in balbezit. Steele geeft een lange en hoge pass. Rotaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotaru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Klwatka Królewska KS - Turka Borek 1:0

22e minuut.
Timmer probeert naar een medespeler te passen. Hamerlynck rent richting de bal. Hamerlynck probeert naar een medespeler te passen. Daar is Milenić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milenić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Chmielecki onderschept slim de pass. Chmielecki geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Timmer met een snelle inworp. Licznierski geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Dudáček met een harde bal richting middenveld. Druda kopt de bal weg. Butea heeft problemen om de bal te vangen. Rotaru rent richting de bal. Rotaru schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Nyerges kopt de bal weg. Inworp. Bedoya zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Timmer is nu in balbezit. Timmer geeft een lange en hoge pass. Dudáček kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Milenić bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Hamerlynck is nu in balbezit. Hamerlynck speelt de bal door. Milenić bereikt de bal nog maar net als eerste. Milenić schiet op doel. Dudáček werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Steele rent richting de bal. Steele passt de bal met de wreef. Rotaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Druda rent richting de bal. Druda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krsek met een snelle inworp. Nyerges geeft een lange en hoge pass. Rotaru rent richting de bal. Rotaru draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Klwatka Królewska KS 48%, Turka Borek 52%.
Klwatka Królewska KS - Turka Borek 1:0

47e minuut.
Macar met een sublieme pass. Hamerlynck rent richting de bal. Hamerlynck passt de bal met de wreef. Milenić rent richting de bal. Milenić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ciechacki komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Hamerlynck speelt de bal door. Milenić heeft problemen om de bal te vangen. Milenić speelt de bal door. Klungelig pakt Licznierski de bal. Licznierski haalt uit met een fantastische trap. Dudáček verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Arciszewski geeft de bal voor. Łączka is nu in balbezit. Łączka geeft de bal voor. Massey bereikt de bal nog maar net als eerste. Massey geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Klwatka Królewska KS 50%, Turka Borek 50%.
Klwatka Królewska KS - Turka Borek 1:0