Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zaspa Gdansk 2017 Sosnowianka321
mistrzostwo Tactiek atak
46% Balbezit 54%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
41.8 gemiddelde waardering 48.3
very good Schieten good
average Passen good
solid Verdedigen solid


4e minuut.
Jancke probeert naar een medespeler te passen. do Espírito Santo is nu in balbezit. Ficek is nu in balbezit. Ficek geeft een hoge lob. Jancke krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Bugdoł onderschept slim de pass. Bugdoł probeert naar een medespeler te passen. Stocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Łyskawa verovert de bal door een tackle van achteren. Łyskawa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Prieur trapt de bal weg van het doel. Jancke kopt de bal weg. Łyskawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Łyskawa draait met de bal, schiet en ... Rychłowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaspa Gdansk 2017 - Sosnowianka321 0:1

23e minuut.
Aļģis geeft een hoge lob. do Espírito Santo is nu in balbezit. Daar is do Espírito Santo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. do Espírito Santo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zaspa Gdansk 2017 - Sosnowianka321 0:2

26e minuut.
Gawor is nu in balbezit. Gawor schiet op doel. Bugdoł probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gawor is nu in balbezit. Gawor geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Fedak is nu in balbezit. Fedak passt de bal zonder na te denken. Bugdoł met een sublieme pass. Fedorczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedorczak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Dasbach geeft de bal voor. Ficek is nu in balbezit. Ficek passt de bal zonder na te denken. Łyskawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Łyskawa draait met de bal, schiet en ... Rychłowski bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zaspa Gdansk 2017 48%, Sosnowianka321 52%.
Zaspa Gdansk 2017 - Sosnowianka321 0:2

53e minuut.
Fedorczak bereikt de bal nog maar net als eerste. González Mateos rent richting de bal. Fedorczak schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Fedorczak krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Jancke passt de bal zonder na te denken. Yiğittürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiğittürk geeft de bal voor. do Espírito Santo krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaspa Gdansk 2017 - Sosnowianka321 0:3

74e minuut.
Mandżejewski geeft een hoge lob. Dasbach controleert de bal met de borst. Fedak is nu in balbezit. Fedak geeft een hoge lob. Prieur werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Ficek geeft een lange en hoge pass. Hudlánek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandżejewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mandżejewski krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Ficek speelt de bal door. do Espírito Santo is nu in balbezit. Kuczen met een sublieme pass. Fedorczak is nu in balbezit. Fedorczak haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaspa Gdansk 2017 - Sosnowianka321 1:3

86e minuut.
Aļģis rent richting de bal. Gawor verovert de bal door een tackle van achteren. Gawor passt de bal met de wreef. Fedorczak rent richting de bal. Fedorczak haalt uit met een fantastische trap. Prieur probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Łyskawa raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Forycki komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Ficek is nu in balbezit. Ficek speelt de bal door. Forycki bereikt de bal nog maar net als eerste. do Espírito Santo bereikt de bal nog maar net als eerste. do Espírito Santo draait met de bal, schiet en ... Rychłowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zaspa Gdansk 2017 50%, Sosnowianka321 50%.
Zaspa Gdansk 2017 - Sosnowianka321 1:3