Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Slavia Ruda Śląska Los Satanos
352maro Tactiek Sat1
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
40.2 gemiddelde waardering 37.8
solid Schieten good
average Passen average
average Verdedigen adequate


5e minuut.
Mariola passt de bal zonder na te denken. Kulikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulikowski passt de bal in één keer door. Esu bereikt de bal nog maar net als eerste. Esu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Tuna is nu in balbezit. Tuna geeft een lange en hoge pass. Caraiman heeft problemen om de bal te vangen. Falkensteiner rent richting de bal. Falkensteiner haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Zəngilanlı geeft een hoge lob. Bertolino met een sublieme pass. Klungelig pakt Rackov de bal. Caraiman rent richting de bal. Caraiman schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Scarfi geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Revoredo de bal onder controle te krijgen. Kulikowski speelt de bal door. Esu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosetto is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Esu is nu in balbezit. Esu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Slavia Ruda Śląska - Los Satanos 1:0

35e minuut.
Leduchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulikowski onderschept slim de pass. Kulikowski met een sublieme pass. Esu bereikt de bal nog maar net als eerste. Esu schiet op doel. Vasiljević kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Benedetich rent richting de bal. Benedetich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavia Ruda Śląska - Los Satanos 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slavia Ruda Śląska 53%, Los Satanos 47%.
Slavia Ruda Śląska - Los Satanos 2:0

53e minuut.
Klungelig pakt Tuna de bal. Tuna passt de bal in één keer door. Daar is Falkensteiner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Falkensteiner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Slavia Ruda Śląska - Los Satanos 2:1

62e minuut.
Kulikowski rent richting de bal. Kulikowski met een sublieme pass. Esu bereikt de bal nog maar net als eerste. Esu draait met de bal, schiet en ... Burak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Cortinovis trapt de bal weg. Kulikowski is nu in balbezit. Kulikowski speelt de bal door. Mosetto heeft problemen om de bal te vangen. Mosetto draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vasiljević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Leduchowski probeert naar een medespeler te passen. Tuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuna speelt de bal door. Caraiman rent richting de bal. Caraiman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Mariola rent richting de bal. Falkensteiner rent richting de bal. Met opzet legt Mariola zijn tegenspeler op de grond. Mariola krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slavia Ruda Śląska 49%, Los Satanos 51%.
Slavia Ruda Śląska - Los Satanos 2:1