Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Turka Borek fc siedleczka
cc Tactiek super1
58% Balbezit 42%
52% Spel op eigen helft 48%
3 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.8 gemiddelde waardering 48.3
adequate Schieten very good
good Passen good
solid Verdedigen very good


3e minuut.
Phong geeft een lange en hoge pass. Milenić is nu in balbezit. Milenić passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Licznierski de bal. Licznierski schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Pobuta verovert de bal door een tackle van achteren. Pobuta geeft een hoge lob. Coma is nu in balbezit. Coma schiet op doel. Domański maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Turka Borek - fc siedleczka 0:1

13e minuut.
Pobuta rent richting de bal. Pobuta geeft de bal voor. Macar kopt de bal weg. Coma rent richting de bal. Coma draait met de bal, schiet en ... Domański kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Arciszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbatantuono verovert de bal door een tackle van achteren. Abbatantuono schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Iwańczyk kopt de bal weg. Arciszewski kan de bal niet met de borst controleren. Coma verovert de bal door een tackle van achteren. Coma schiet op doel. Domański maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Turka Borek - fc siedleczka 0:2

28e minuut.
Macar geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abbatantuono met de inworp. Iwańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwańczyk draait met de bal, schiet en ... Domański verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Hamerlynck geeft de bal voor. Inworp. Trinchitella zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kreynes bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreynes geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Kreynes kopt de bal weg. Daar is Abbatantuono, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abbatantuono passt de bal zonder na te denken. Coma bereikt de bal nog maar net als eerste. Coma draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Turka Borek 54%, fc siedleczka 46%.
Turka Borek - fc siedleczka 0:2

46e minuut.
Gábris komt het veld opgelopen.

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ciechacki komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Skoczeń verovert de bal door een tackle van achteren. Kreynes onderschept slim de pass. Kreynes probeert naar een medespeler te passen. Iwańczyk is nu in balbezit. Iwańczyk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Abbatantuono passt de bal zonder na te denken. Iwańczyk is nu in balbezit. Iwańczyk draait met de bal, schiet en ... Arciszewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Turka Borek - fc siedleczka 0:3

57e minuut.
Sanavia komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Doeltrap. Burski komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Burski probeert naar een medespeler te passen. Iwańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwańczyk draait met de bal, schiet en ... Ciechacki probeert de bal aan de voet te houden. Domański werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Turka Borek - fc siedleczka 0:4

75e minuut.
Ciechacki kopt de bal weg. Timmer is nu in balbezit. Timmer geeft een lange en hoge pass. Daar is Trinchitella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hamerlynck geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Macar heeft problemen om de bal te vangen. Iwańczyk geeft de bal voor. Butea heeft problemen om de bal te vangen. Coma onderschept slim de pass. Coma haalt uit met een fantastische trap. Domański bokst de bal weg.

84e minuut.
Timmer probeert de bal aan de voet te houden. Timmer geeft een hoge lob. Hamerlynck is nu in balbezit. Hamerlynck haalt uit met een fantastische trap. Dawson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Burski bereikt de bal nog maar net als eerste. Burski met een sublieme pass. Skoczeń is nu in balbezit. Coma verovert de bal door een tackle van achteren. Coma haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Turka Borek 50%, fc siedleczka 50%.
Turka Borek - fc siedleczka 0:4