Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Slavia Ruda Śląska Zaspa Gdansk 2017
352maro Tactiek mistrzostwo
48% Balbezit 52%
68% Spel op eigen helft 32%
7 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 1
44 gemiddelde waardering 43.1
very good Schieten formidable
adequate Passen adequate
adequate Verdedigen solid


4e minuut.
Scarfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarfi geeft een lange en hoge pass. Kulikowski kopt de bal weg. Mosetto is nu in balbezit. Mosetto haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Fedorczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedorczak passt de bal zonder na te denken. Gawor is nu in balbezit. Gawor draait met de bal, schiet en ... Cortinovis probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavia Ruda Śląska - Zaspa Gdansk 2017 0:1

9e minuut.
Kuczen neemt vlug de vrije trap. Macsali speelt de bal door. Klungelig pakt Scarfi de bal. Gawor rent richting de bal. Gawor haalt uit met een fantastische trap. Cortinovis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Rackov kopt de bal weg. Mariola controleert de bal met de borst. Stocki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stocki krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Daar is Mandżejewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mandżejewski geeft de bal voor. Fedorczak rent richting de bal. Fedorczak schiet op doel. Cortinovis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavia Ruda Śląska - Zaspa Gdansk 2017 0:2

30e minuut.
Kulikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kulikowski passt de bal zonder na te denken. Mariola probeert naar een medespeler te passen. Benedetich bereikt de bal nog maar net als eerste. Benedetich schiet op doel. Rychłowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Grzanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzanka geeft de bal voor. Gawor is nu in balbezit. Gawor schiet op doel. Cortinovis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavia Ruda Śląska - Zaspa Gdansk 2017 0:3

35e minuut.
Macsali is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fedorczak. Macsali raakt geblesseerd tijdens het duel. Macsali zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Kuczen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Esu is nu in balbezit. Esu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavia Ruda Śląska - Zaspa Gdansk 2017 1:3

38e minuut.
Rackov kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mandżejewski zal de hoekschop nemen. Gawor maakt een snoekduik en kopt de bal. Cortinovis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavia Ruda Śląska - Zaspa Gdansk 2017 1:4

40e minuut.
Fedak geeft een hoge lob. Gawor kopt de bal weg. Fedorczak rent richting de bal. Fedorczak draait met de bal, schiet en ... Cortinovis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavia Ruda Śląska - Zaspa Gdansk 2017 1:5

43e minuut.
Gawor probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mandżejewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawor is nu in balbezit. Gawor draait met de bal, schiet en ... Cortinovis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavia Ruda Śląska - Zaspa Gdansk 2017 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slavia Ruda Śląska 63%, Zaspa Gdansk 2017 37%.
Slavia Ruda Śląska - Zaspa Gdansk 2017 1:6

46e minuut.
Fedak rent richting de bal. Fedak geeft de bal voor. Macsali probeert de bal met de borst te controleren. Gawor is nu in balbezit. Gawor haalt uit met een fantastische trap. Paal!

49e minuut.
Macsali geeft de bal voor. Daar is Grzanka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Esu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosetto is nu in balbezit. Mosetto draait met de bal, schiet en ... Rychłowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Esu rent richting de bal. Esu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavia Ruda Śląska - Zaspa Gdansk 2017 2:6

53e minuut.
Buitenspel voor Esu. Goede buitenspelval van de verdediging. Kuczen neemt vlug de vrije trap. Rackov heeft problemen om de bal te vangen. Fedorczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedorczak speelt de bal door. Cortinovis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gawor bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavia Ruda Śląska - Zaspa Gdansk 2017 2:7

57e minuut.
Mosetto verovert de bal door een tackle van achteren. Mosetto passt de bal met de wreef. Esu rent richting de bal. Esu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Benedetich geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Na een snelle pass probeert Mandżejewski de bal onder controle te krijgen. Mandżejewski geeft een lange en hoge pass. Rackov kopt de bal weg. Fedak bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedak geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Scarfi geeft een hoge lob. Esu controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Kuczen maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Fedorczak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fedorczak draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Gawor passt de bal in één keer door. Mandżejewski heeft problemen om de bal te vangen. Mandżejewski passt de bal met de wreef. Gawor bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawor draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavia Ruda Śląska - Zaspa Gdansk 2017 2:8

65e minuut.
Rackov geeft een hoge lob. Fedorczak rent richting de bal. Rackov verovert de bal door een tackle van achteren. Gawor bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawor schiet op doel. Cortinovis bokst de bal weg.

66e minuut.
Mandżejewski geeft een lange en hoge pass. Gawor is nu in balbezit. Gawor geeft de bal voor. Fedak bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Bugdoł probeert naar een medespeler te passen. Mariola geeft een lange en hoge pass. Esu is nu in balbezit. Esu schiet op doel. Rychłowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavia Ruda Śląska - Zaspa Gdansk 2017 3:8

88e minuut.
Scarfi geeft een hoge lob. Fedorczak rent richting de bal. Fedorczak probeert naar een medespeler te passen. Gawor rent richting de bal. Gawor schiet op doel. Cortinovis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fedorczak rent richting de bal. Fedorczak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavia Ruda Śląska - Zaspa Gdansk 2017 3:9

90e minuut.
Daar is Macsali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gawor is nu in balbezit. Fedorczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawor rent richting de bal. Gawor draait met de bal, schiet en ... Cortinovis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavia Ruda Śląska - Zaspa Gdansk 2017 3:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slavia Ruda Śląska 73%, Zaspa Gdansk 2017 27%.
Slavia Ruda Śląska - Zaspa Gdansk 2017 3:10