Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zaspa Gdansk 2017 Slavia Ruda Śląska
mistrzostwo Tactiek 352maro
56% Balbezit 44%
35% Spel op eigen helft 65%
16 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
43.3 gemiddelde waardering 40.5
excellent Schieten solid
adequate Passen average
good Verdedigen average


7e minuut.
Kulikowski passt de bal in één keer door. Mariola heeft problemen om de bal te vangen. Mariola passt de bal zonder na te denken. Esu is nu in balbezit. Esu haalt uit met een fantastische trap. Rychłowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Scarfi verovert de bal door een tackle van achteren. Scarfi geeft een lange en hoge pass. Mosetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosetto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Mandżejewski speelt de bal door. Macsali bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedorczak verovert de bal door een tackle van achteren. Fedorczak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zaspa Gdansk 2017 - Slavia Ruda Śląska 1:0

23e minuut.
Dobruk geeft een lange en hoge pass. Gawor is nu in balbezit. Gawor schiet op doel. Fedorczak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nahajło geeft een hoge lob. Cortinovis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Mandżejewski geeft de bal voor. Macsali kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Dobruk de bal onder controle te krijgen. Fedorczak rent richting de bal. Fedorczak draait met de bal, schiet en ... Cortinovis bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaspa Gdansk 2017 - Slavia Ruda Śląska 2:0

30e minuut.
Klungelig pakt Benedetich de bal. Fedorczak verovert de bal door een tackle van achteren. Fedorczak geeft de bal voor. Gawor rent richting de bal. Gawor schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Dobruk neemt vlug de vrije trap. Mandżejewski rent richting de bal. Met opzet legt Scarfi zijn tegenspeler op de grond. Scarfi krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Fedak geeft een hoge lob. Gawor probeert de bal aan de voet te houden. Fedorczak is nu in balbezit. Fedorczak haalt uit met een fantastische trap. Cortinovis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaspa Gdansk 2017 - Slavia Ruda Śląska 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zaspa Gdansk 2017 37%, Slavia Ruda Śląska 63%.
Zaspa Gdansk 2017 - Slavia Ruda Śląska 3:0

47e minuut.
Kulikowski speelt de bal door. Mosetto rent richting de bal. Mosetto geeft een lange en hoge pass. Benedetich bereikt de bal nog maar net als eerste. Benedetich draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zaspa Gdansk 2017 - Slavia Ruda Śląska 3:1

55e minuut.
Kuleczka geeft een lange en hoge pass. Inworp. Chomik met een snelle inworp. Mosetto rent richting de bal. Mosetto geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Mosetto is nu in balbezit. Esu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosetto draait met de bal, schiet en ... Bugdoł probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Mandżejewski probeert naar een medespeler te passen. Nahajło is nu in balbezit. Kulikowski geeft een lange en hoge pass. Esu bereikt de bal nog maar net als eerste. Esu haalt uit met een fantastische trap. Rychłowski bokst de bal weg.

67e minuut.
Inworp. Mandżejewski met de inworp. Nahajło geeft de bal voor. Fedorczak maakt een snoekduik en kopt de bal. Cortinovis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaspa Gdansk 2017 - Slavia Ruda Śląska 4:1

67e minuut.
Benedetich rent richting de bal. Fedorczak verovert de bal door een tackle van achteren. Fedorczak passt de bal in één keer door. Gawor bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawor schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Daar is Bugdoł, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bugdoł geeft de bal voor. Gawor heeft problemen om de bal te vangen. Gawor schiet op doel. Cortinovis probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Macsali geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mandżejewski met de inworp. Nahajło geeft een hoge lob. Fedorczak krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaspa Gdansk 2017 - Slavia Ruda Śląska 5:1

83e minuut.
Mandżejewski passt de bal met de wreef. Gawor is nu in balbezit. Gawor passt de bal in één keer door. Fedorczak is nu in balbezit. Fedorczak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaspa Gdansk 2017 - Slavia Ruda Śląska 6:1

84e minuut.
Fedorczak onderschept slim de pass. Fedorczak passt de bal zonder na te denken. Fedak rent richting de bal. Fedak geeft een hoge lob. Gawor maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaspa Gdansk 2017 - Slavia Ruda Śląska 7:1

86e minuut.
Rackov is nu in balbezit. Rackov geeft een hoge lob. Esu is nu in balbezit. Esu draait met de bal, schiet en ... Rychłowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Esu bereikt de bal nog maar net als eerste. Esu passt de bal in één keer door. Nahajło is nu in balbezit. Kulikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulikowski geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaspa Gdansk 2017 - Slavia Ruda Śląska 7:2

89e minuut.
Fedorczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedorczak haalt uit met een fantastische trap. Macsali probeert de bal aan de voet te houden. Gawor bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawor schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zaspa Gdansk 2017 33%, Slavia Ruda Śląska 67%.
Zaspa Gdansk 2017 - Slavia Ruda Śląska 7:2