Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sosnowianka321 Los Satanos
atak Tactiek Sat1
53% Balbezit 47%
33% Spel op eigen helft 67%
10 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
50.4 gemiddelde waardering 36.5
solid Schieten adequate
good Passen average
very good Verdedigen adequate


8e minuut.
Falkensteiner rent richting de bal. Jancke verovert de bal door een tackle van achteren. Jancke passt de bal met de wreef. Đuričić bereikt de bal nog maar net als eerste. Đuričić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Dasbach is nu in balbezit. Dasbach geeft een hoge lob. do Espírito Santo bereikt de bal nog maar net als eerste. do Espírito Santo schiet op doel. Vasiljević werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sosnowianka321 - Los Satanos 1:0

30e minuut.
Jancke rent richting de bal. Jancke met een sublieme pass. do Espírito Santo rent richting de bal. do Espírito Santo schiet op doel. Vasiljević probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sosnowianka321 - Los Satanos 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sosnowianka321 30%, Los Satanos 70%.
Sosnowianka321 - Los Satanos 2:0

47e minuut.
Aļģis probeert naar een medespeler te passen. Daar is do Espírito Santo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Falkensteiner rent richting de bal. Jancke onderschept slim de pass. Jancke geeft een lange en hoge pass. Vasiljević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Hudlánek geeft een hoge lob. Buitenspel voor do Espírito Santo. Goede buitenspelval van de verdediging. Burak neemt vlug de vrije trap. Caraiman rent richting de bal. Caraiman draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Đuričić geeft de bal voor. do Espírito Santo kopt de bal weg. Ficek heeft problemen om de bal te vangen. Ficek haalt uit met een fantastische trap. Vasiljević maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

74e minuut.
Pogba rent richting de bal. Pogba geeft een hoge lob. Daar is Robert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caraiman is nu in balbezit. Caraiman haalt uit met een fantastische trap. Prieur kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
do Espírito Santo passt de bal zonder na te denken. Ficek rent richting de bal. Ficek probeert naar een medespeler te passen. do Espírito Santo bereikt de bal nog maar net als eerste. do Espírito Santo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Revoredo geeft een hoge lob. Dasbach rent richting de bal. Tuna verovert de bal door een tackle van achteren. Tuna geeft een lange en hoge pass. Caraiman maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Prieur probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Ficek is nu in balbezit. Ficek passt de bal zonder na te denken. do Espírito Santo is nu in balbezit. do Espírito Santo schiet op doel. Vasiljević werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sosnowianka321 - Los Satanos 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sosnowianka321 37%, Los Satanos 63%.
Sosnowianka321 - Los Satanos 3:0