Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Satanos Sosnowianka321
Sat1 Tactiek atak
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
2 Doelpogingen 17
5 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.8 gemiddelde waardering 50.3
adequate Schieten very good
average Passen good
adequate Verdedigen solid


1e minuut.
Falkensteiner heeft problemen om de bal te vangen. Jancke onderschept slim de pass. Jancke passt de bal in één keer door. Klungelig pakt do Espírito Santo de bal. do Espírito Santo haalt uit met een fantastische trap. Vasiljević bokst de bal weg.

2e minuut.
Zəngilanlı speelt de bal door. Daar is Słabosz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. do Espírito Santo rent richting de bal. do Espírito Santo schiet op doel. Leduchowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Revoredo verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Yiğittürk geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. do Espírito Santo krijgt zijn hoofd ertegen. Vasiljević maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Satanos - Sosnowianka321 0:1

9e minuut.
do Espírito Santo kopt de bal weg. Klungelig pakt Jancke de bal. Jancke met een sublieme pass. Đuričić rent richting de bal. Đuričić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Satanos - Sosnowianka321 0:2

17e minuut.
Ficek is nu in balbezit. Ficek geeft een hoge lob. Đuričić kopt de bal weg. do Espírito Santo is nu in balbezit. do Espírito Santo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Satanos - Sosnowianka321 0:3

24e minuut.
Dasbach probeert naar een medespeler te passen. do Espírito Santo bereikt de bal nog maar net als eerste. Zəngilanlı tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zəngilanlı krijgt een gele kaart. do Espírito Santo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Jancke neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Đuričić krijgt zijn hoofd ertegen. Vasiljević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. do Espírito Santo is nu in balbezit. do Espírito Santo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Satanos - Sosnowianka321 0:4

27e minuut.
Pogba geeft een hoge lob. Hudlánek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Aļģis is nu in balbezit. Caraiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Caraiman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Satanos - Sosnowianka321 1:4

31e minuut.
Hudlánek onderschept slim de pass. Hudlánek geeft de bal voor. Klungelig pakt Zəngilanlı de bal. do Espírito Santo is nu in balbezit. do Espírito Santo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
do Espírito Santo onderschept slim de pass. Revoredo rent richting de bal. Revoredo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Đuričić de bal. Đuričić draait met de bal, schiet en ... Vasiljević kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Satanos 55%, Sosnowianka321 45%.
Los Satanos - Sosnowianka321 1:4

46e minuut.
Jancke speelt de bal door. Miazga onderschept slim de pass. Yiğittürk rent richting de bal. Yiğittürk geeft een hoge lob. do Espírito Santo springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Satanos - Sosnowianka321 1:5

48e minuut.
Yiğittürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiğittürk geeft de bal voor. Ficek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ficek geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Satanos - Sosnowianka321 1:6

51e minuut.
Inworp. Hudlánek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Falkensteiner is nu in balbezit. Jancke verovert de bal door een tackle van achteren. Jancke geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Revoredo kopt de bal weg. Jancke geeft de bal voor. Daar is Burak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. do Espírito Santo is nu in balbezit. do Espírito Santo schiet op doel. Vasiljević bokst de bal weg.

65e minuut.
Jancke met een sublieme pass. Yiğittürk rent richting de bal. Miazga begaat een overtreding. Miazga krijgt een gele kaart. Yiğittürk moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Yiğittürk kan niet meer verder spelen. Forycki komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Burak geeft een lange en hoge pass. Daar is Zəngilanlı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. do Espírito Santo is nu in balbezit. do Espírito Santo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
do Espírito Santo verovert de bal door een tackle van achteren. do Espírito Santo speelt de bal door. Ficek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ficek passt de bal met de wreef. do Espírito Santo bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Satanos - Sosnowianka321 1:7

83e minuut.
Burak geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dasbach met de inworp. Ficek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ficek geeft een hoge lob. Vasiljević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vasiljević probeert naar een medespeler te passen. Jancke kopt de bal weg. do Espírito Santo rent richting de bal. do Espírito Santo schiet op doel. Vasiljević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Ficek onderschept slim de pass. Ficek passt de bal zonder na te denken. Zəngilanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. do Espírito Santo onderschept slim de pass. do Espírito Santo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Satanos 63%, Sosnowianka321 37%.
Los Satanos - Sosnowianka321 1:7